Darp ettiği şahıs beyin kanaması geçirdi: Şeytan 'öldür' dedi ben yumruk attım

Kamalı Haber, 24 Eylül 2024

Güncelleme: 24 Eylül 2024

A
A

Lefkoşa'da darp ettiği kişi beyin kanaması geçiren zanlı, “Şeytan 'öldür' dedi ben yumruk attım.” sözleriyle kendini savundu.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da meydana gelen "ciddi darp" suçundan tutuklanan A.K. bugün Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Mahkemeye bilgi veren polis, olayın 21 Eylül günü, 02.00 sıralarında Lefkoşa Surlariçi Asma Altı Sokak üzerinde faaliyet gösteren bir pansiyondan yaşandığını bildirdi.

Pansiyonda kalan zanlının, "kendisine zarar vereceği" gerekçesiyle aynı pansiyonda kalan H.H.G.’yi yumruklayarak, ciddi şekilde darp ettiğini söyleyen polis, zanlının aynı gün tutuklandığını belirtti.

Polis, H.H.G.’nin ise gerekli sağlık muayenelerinin yapılması için Lefkoşa Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldığını ve beyin kanaması teşhisiyle tedavi altında alındığını söyledi.

Polis, H.H.G’nin sağlık kontrollerinin tamamlanmasına müteakip dahiliye servisinden taburcu edildiğini, soruşturmanın tamamlandığını belirterek, teminat talep etti.

Önce H.H.G’nin kendisine saldırdığını savunan zanlı, “Şeytan öldür dedi ben yumruk attım.” dedi.

Mahkeme, zanlının yargılanıncaya kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak, 40 bin TL nakit teminat yatırması, KKTC vatandaşı muteber 7 kefilin 700’er bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması ve iki haftada bir polise imza vermesi şartlarıyla tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar