Dilan-Engin Polat'ın kaçacakları iddiaları üzerine açıklama

22 Ekim 2023

A
A

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında, Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu şüphelilerin mal varlıklarına el konulduğu ve yurt dışına çıkışlarının yasaklandığı bildirildi.

ZgotmplZ

Türkiye'de İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, iş kadını ve sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve Engin Polat soruşturması hakkında basın açıklaması yaptı.

Başsavcılık tarafından yapılan yazılı açıklamada, Engin Polat ve Dilan Polat ile diğer şüpheliler hakkında ihbarda bulunulması üzerine soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Açıklamada, şüpheliler hakkında "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından işlem yapıldığı aktarıldı.

Yürütülen soruşturma kapsamında şüpheliler hakkında yurt dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol tedbiri uygulandığı belirtilen açıklamada, şüphelilerin tüm mal varlıklarına el konularak dosya hakkında kısıtlılık kararı verildiği bildirildi.

Açıklamada ayrıca maddi gerçeğin her yönüyle açığa çıkarılması amacıyla gereken işlemlerin titizlikle sürdürüldüğü kaydedildi.

DİLAN POLAT KİMDİR?

Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde, üç çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olarak İstanbul'da dünyaya geldi.

Annesini küçük yaşta kaybettikten sonra teyzelerinin yanında büyüyen Polat'ın iş adamı olan babası ise beyin tümöründen hayatını kaybetti. Dilan Polat, katıldığı bir programda annesinin babası tarafından öldürüldüğünü açıklamıştı.

Doğum fotoğrafçılığı yaparak iş hayatına adım atan Dilan Polat, çok sayıda ünlünün fotoğrafçılığını yaptı. 2017 senesinde ablasıyla birlikte İstanbul'da güzellik merkezi açtı. Kendi adını taşıyan güzellik merkezi kısa sürede Türkiye dışında şubeleri de bulunan bir zincire döndü.

Bir medikal şirketi sahibi olan Engin Polat ile evli olan Dilan Polat'ın Nida ve Milan Efe adında iki çocuğu var.

Sosyal medyada da büyük bir takipçi kitlesi bulunan Dilan Polat, 6.6 milyon takipçili Instagram hesabından hem özel hayatını paylaşıp hem de içerikler üretiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar