Dilan Polat ve Engin Polat'ın tüm mal varlıklarına el konuldu

13 Ekim 2023

Güncelleme: 14 Ekim 2023

A
A

Türkiye'de "vergi kaçırma" iddiaları ile gündeme gelen iş kadını ve sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın tüm mal varlıklarına el konuldu. Ayrıca Polat çifti hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

ZgotmplZ

Türkiye'de başarılı bir iş kadını ve sosyal medya fenomeni olan tanınan Dilan Polat'ın başı "vergi kaçırma" iddiaları nedeniyle dertte...

Son günlerde iş yerlerine yapılan silahlı saldırılarla da gündeme gelen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın tüm mal varlıklarına el konuldu.

Çiftle birlikte birinci ve ikinci derece akrabalarının da mal varlıklarına el konuldu.

Haklarında yurt dışı çıkış yasağı da konulan çift hakkında Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) raporu da ortaya çıkmıştı. Raporda, şirketler arasında şaibeli ilişkiler bulunduğu ve naylon fatura keserek vergi matrahının azaltılmaya çalışıldığı da belirtilmişti.

DİLAN POLAT KİMDİR?

Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde, üç çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olarak İstanbul'da dünyaya geldi.

Annesini küçük yaşta kaybettikten sonra teyzelerinin yanında büyüyen Polat'ın iş adamı olan babası ise beyin tümöründen hayatını kaybetti. Dilan Polat, katıldığı bir programda annesinin babası tarafından öldürüldüğünü açıklamıştı.

Doğum fotoğrafçılığı yaparak iş hayatına adım atan Dilan Polat, çok sayıda ünlünün fotoğrafçılığını yaptı. 2017 senesinde ablasıyla birlikte İstanbul'da güzellik merkezi açtı. Kendi adını taşıyan güzellik merkezi kısa sürede Türkiye dışında şubeleri de bulunan bir zincire döndü.

Bir medikal şirketi sahibi olan Engin Polat ile evli olan Dilan Polat'ın Nida ve Milan Efe adında iki çocuğu var.

Sosyal medyada da büyük bir takipçi kitlesi bulunan Dilan Polat, 6.6 milyon takipçili Instagram hesabından hem özel hayatını paylaşıp hem de içerikler üretiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar