El-Sen de "elzem servisler dışında" tüm gün grevde olacak

26 Mayıs 2024

A
A

El-Sen, tüm sektörlerin teker teker karanlığa itildiği gerekçesiyle, "Biatçı politikalarla bizleri topyekûn yok oluşa doğru sürükleyenlere karşı dimdik ayakta olduğumuzu göstermek için yarın tüm gün grevde olacağız" açıklamasını yaptı.

ZgotmplZ

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-Sen), Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği'nin 20 Mayıs'ta başlattığı ve yarından itibaren genel greve dönüşecek olan eylem için yarın saat 11.00'de Başbakanlık önünde olacaklarını açıkladı.

El-Sen, "Tüm sektörlerin teker teker karanlığa itildiği, üretimden koparılarak yabancı sermayenin kölesi haline getirilmeye çalışıldığı, kimliğimiz ve varlığımızla sınandığımız böylesi bir süreçte, elimizi taşın altına koymaktan başka çaremiz yoktur." açıklamasında bulundu.

Sendikadan yapılan yazılı açıklamada, "Biz El-Sen olarak tüm gücümüzle, biatçı politikalarla bizleri topyekûn yok oluşa doğru sürükleyenlere karşı dimdik ayakta olduğumuzu, mücadeleden asla yılmayacağımızı göstermek için yarın saat 11.00’de Başbakanlık önünde olacağız. Sendika olarak yarın (27 Mayıs 2024 Pazartesi) tüm gün, elzem servisler dışında grevde olacağımızı da kamuoyuna duyururuz." denildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar