Erdoğan'dan New York dönüşünde Üstel'e kutlama telefonu

27 Eylül 2024

Güncelleme: 27 Eylül 2024

A
A

Erdoğan, UBP Genel Başkanlığı'na seçilen Üstel'i telefonla arayarak kutladı.

ZgotmplZ

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, UBP Genel Başkanı Başbakan Ünal Üstel’i telefonla arayarak parti içi başarısını kutladı.

Başbakanlık açıklamasına göre, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün, Amerika’dan Türkiye’ye dönüşü sonrası, Ulusal Birlik Partisi 23'üncü Kurultayı'nda yüzde 66’lık oyla yeniden UBP Genel Başkanlığı’na seçilen Başbakan Ünal Üstel’i telefonla arayarak kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.

Başbakanı Ünal Üstel de, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bu nazik ve samimi kutlamadan dolayı en içten teşekkürlerini iletti.

UBP’nin 21 Eylül Cumartesi günü yapılan 23'üncü Olağan Kurultayı’nda 21 bin civarındaki üyeden 10 bin 134’ü, kurulan 13 sandıkta oy kullanmıştı.

Halen UBP-DP-YDP koalisyon hükümetinde Başbakanlık görevini de sürdüren Ünal Üstel’in Lefkoşa milletvekili Hasan Taçoy ve Ahmet Melih Karavelioğlu ile yarıştığı kurultayda, Üstel 6 bin 555, Taçoy 3 bin 284, Karavelioğlu ise 121 oy almış, 176 oy ise geçersiz sayılmıştı. 23’üncü Olağan Kurultay'da oyların yüzde 65,8’ini almayı başaran 69 yaşındaki Üstel, üç yıl daha UBP Genel Başkanlığı’nı yürütecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar