Eşine şiddeti alışkanlık haline getirdi: Yine serbest

Kamalı Haber, 19 Eylül 2024

A
A

Eşini darp eden zanlı bir kez daha teminata bağlandı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da meydana gelen "kadına şiddet" suçundan dolayı tutuklanan V.A. bugün teminat talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Mahkemeye bilgi veren polis, zanlının dün akşam saatlerinde, aralarında çıkan sözlü tartışma sırasında eşi M.G.'nin yüzünü yumrukladığını ve ellerini duvara vurduğunu, şikayet üzerine aynı gün tutuklandığını belirtti.

Polis, mağdur eş M.G.’nin Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne götürüldüğünü, vücudunda herhangi darp cebir izi olmadığı yönünde rapor temin edildiğini belirtti.

Zanlının eşine karşı 23 Mayıs 2023 ve 14 Haziran 2023 tarihlerinde de darp suçunu işlediğini ve bu nedenle teminata bağlandığını belirten polis, ayrıca M.G.nin polise giderek aktardığı ancak şikayetçi olmadığı birçok bilgi kaydı bulunduğunu söyledi.

Soruşturmanın zanlının etki edebileceği kısmının tamamlandığını kaydeden polis, teminat talep etti.

Mahkeme, zanlının yargılanıncaya kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak, 15 bin TL nakit teminat yatırması, KKTC vatandaşı muteber bir kefilin 500 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması ve 2 haftada bir gün polise imza vermesi şartlarıyla tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar