Halkın Partisi, rüşvet iddialarını yargıya taşıdı

27 Aralık 2023

Güncelleme: 27 Aralık 2023

A
A

Demokrat Parti Genel Başkanı Fikri Ataoğlu ile DP Milletvekili Hasan Tosun'la ilgili rüşvet ve yolsuzluk iddialarını, Halkın Partisi hem Başsavcılığa hem de polise suç duyurusunda bulundu.

ZgotmplZ

İş insanı ve siyasetçi Redif Nurel, Demokrat Parti Genel Başkanı Fikri Ataoğlu ile DP Milletvekili Hasan Tosun'un kendisinden rüşvet istediğini açıklayarak, canlı yayında yüzleşmeye çağırdı.

HP BAŞSAVCILIĞA VE POLİSE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Kudret Özersay, Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı olarak, medyada yer alan rüşvet ve yolsuzluk iddiaları'yla ilgili olarak adı geçen iddiaları ciddi bir şekilde ele almak adına adımlar attıklarını açıkladı.

Özersay, bu iddiaları içeren videonun yayımlanmasının ardından, bu sabah itibarıyla söz konusu rüşvet ve yolsuzluk iddialarını hem Başsavcılığa hem de polise suç duyurusunda bulunduklarını ifade etti.

Özersay, bu süreci yakından takip edeceklerini ve kamuoyunu gelişmeler hakkında bilgilendireceklerini belirtti. Ülkedeki kirlenmenin artık kabına sığmadığını ve dışarıya taştığını ifade eden Özersay, temiz siyasetin, yolsuzluk ve hukuksuzluklarla mücadelenin ülkenin tek çıkış yolu olduğunu vurguladı. Bu tür iddiaların ciddiye alınarak hukuki süreçlerle ele alınması, şeffaf ve adil bir şekilde çözüme kavuşturulması için çaba gösterileceğini dile getirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar