Heyecanla beklenen portakal festivali başlıyor

21 Haziran 2024

Güncelleme: 21 Haziran 2024

A
A

Güzelyurt Portakal Festivali, 24 Haziran Pazartesi günü saat 18.30'da Güzelyurt Kurtuluş İlkokulu önünden başlayacak kortejle açılacak. Akşam ise Amfi Tiyatro’da dans gösterileri ve Samida müzik grubunun konseri ile başlayacak.

ZgotmplZ

Festivalin açılış gecesi etkinlikleri saat 20.30'da Amfi Tiyatro’da dans gösterileri ve Samida müzik grubunun konseri ile başlayacak. Aynı gece saat 22.30’da ise Kıbrıs kültürünü şarkılara taşıyan Grup Otantik, Festival Park meydanında sahne alacak.

FESTİVAL ETKİNLİKLERİ

Bir hafta sürecek festivalde, Türkiye ve yerel sanatçıların konserleri, çocuk şenliği ve birçok etkinlik yer alacak. Tüm etkinlikler ücretsiz olacak. Festivalde sahne alacak sanatçılar arasında Samida, Melis Fis, Sümer Ezgü, Ekin Uzunlar ve Irmak Arıcı bulunuyor.

Ayrıca yerel sanatçı ve müzik grupları da performans sergileyecek.

ÇOCUK ŞENLİĞİ VE TAVLA TURNUVASI

Festivalde çocuklar için de çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Çocuk şenliğinde yiyecek ve içecek stantları ücretsiz olacak. Ayrıca festival kapsamında bir tavla turnuvası da gerçekleştirilecek.

Güzelyurt Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, bu yılki festival zengin programıyla katılımcılara keyifli ve eğlenceli anlar yaşatmayı hedefliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar