İki kaza: Bir tutuklu, bir yaralı

25 Eylül 2024

Güncelleme: 25 Eylül 2024

A
A

Gönyeli ve Girne'de meydana gelen iki ayrı kazada bir sürücü tutuklanırken, diğer kazanın yaralanan sürücüsü hastanede tedavi altına alındı.

ZgotmplZ

Gönyeli ve Girne'de iki ayrı trafik kazası meydana geldi. Gönyeli'de kazaya neden olan alkollü sürücü tutuklandı, Girne'de ise yaptığı kazada yaralanan sürücü ise hastanede müşahede altına alındı. 

Gönyeli’de dün Şehit Osman Buba Sokak üzerinde, 186 miligram alkollü olan 23 yaşındaki Mohamed Salaheldin Ali Salih (E), yönetimindeki KE 417 plakalı araçla Atatürk Caddesi'ne dönüş yaptığı sırada cadde üzerinde seyreden İstem Uzmaner (K-40) yönetimindeki RN 925 plakalı araçla çarpıştı. Kazada yaralanan olmadı.

Kaza yerinde yüksek sesle bağırıp çağırarak çevreye rahatsızlık veren sürücü Mohamed Salaheldin Ali Salih, bahse konu sebepten ve alkollü içki tesiri altında araç kullanıp trafik kazası yapmak suçlarından tutuklandı.

Bahse konu şahsın yapılan muhaceret kontrolünde ise, ülkede yasal statüsü olmadığı halde ikamet izinsiz yaşadığı da tespit edildi.

GİRNE’DEKİ KAZADA BİR KİŞİ YARALANDI

Girne’de bugün saat 01.30 sıralarında, 49 yaşındaki Aydan Bedeloğlu (K), ZRL 443 plakalı araçla Ecevit Caddesi üzerinde seyrederken direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundaki cepte park halinde bulunan PH 135 plakalı aracın arka kısmına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle ileriye doğru savrulan PH 135 plakalı araç da önünde park halinde bulunan TPF 607 plakalı otobüsün arka kısmına çarptı.

Kaza sonucu yaralanan ZRL 443 plakalı araç sürücüsü Aydan Bedeloğlu, Girne Dr. Akçiçek Hastanesi’nde müşahede altına alındı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar