İki küçük kız çocuğunu taciz etti... Cezaevine gönderildi

Kamalı Haber, 28 Mayıs 2024

A
A

Lefkoşa'da 6-7 yaşlarındaki iki kız çocuğunu tacizden tutuklanan zanlı, mahkemede, "Kıbrıs'a gelince alkol almaya başladığını, alkol yasaklansa böyle suçların işlenmeyeceği" savunmasını yaptı. Zanlı, tutuklu yargılanacak.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da 6-7 yaşlarındaki iki kız çocuğunu taciz ettiği gerekçesiyle tutuklu bulunan 49 yaşındaki Oktay T., “çocuğun cinsel istismarı ve KKTC'de ikamet izinsiz bulunmak“ suçlamalarıyla bugün yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Mahkemeye olaya ilişkin bilgi veren polis, zanlının 15 Mayıs günü 18.30 sıralarında Lefkoşa Osman Paşa Caddesi üzerinde, 6 ve 7 yaşındaki iki kız çocuğuna fiziksel temasta bulunarak, cinsel istismar suçunu işlediğini ve 16 Mayıs tarihinde yapılan şikayet üzerine, zanlının Lefkoşa Surlariçi'nde tespit edilerek, tutuklandığını anımsattı.

TACİZ KAMERALARA YANSIMIŞTI

Polis, olay yerindeki kameraların incelendiğini, olay öncesi, anı ve sonrasının çok net görüldüğünü ve zanlının suçu işlerken bariz bir şekilde görüldüğünü de hatırlattı.

KAÇAK ÇIKMIŞTI

Polis, ayrıca tutuklanarak, hakkında soruşturma başlatılan zanlının muhaceret kontrolünde 25 Ekim 2023 tarihinden itibaren 204 gündür KKTC'de izinsiz ikamet ettiğinin tespit edildiğini de yeniden dile getirdi.

Meseleyle ilgili kız çocuklarının ifadelerinin sosyal hizmet görevlileri eşliğinde alındığını anımsatan polis, soruşturmanın devam ettiğini, zanlının başka bir suça karışıp karışmadığının araştırıldığını söyledi.

Zanlının 3 kez mahkemeye çıkarılarak, hakkında toplam 13 gün tutukluktuk emri alındığını, bu süre içerisinde Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinden kontrolden geçirildiğini ancak sonucun henüz belli olmadığını söyleyen polis, soruşturmanın zanlının etki edebileceği kısmının tamamlandığını, işlenen suçların ağır ceza mahkemesi kapsamına girdiğini ifade ederek, tutuklu yargı talep etti.

"ALKOL YASAKLANSA BÖYLE SUÇLAR İŞLENMEZ"

Polisin ardından söz hakkı alan zanlı, “4 çocuğum var. 50 yaşındayım, bu yaşa kadar suç işlemedim ama Kıbrıs’a gelince alkol ve sigara içmeye başladım. Pişmanın, ne kadar pişman olsam da işlediğim iğrenç suçu örtmez. Ama burada her yerde içki içiliyor, serbest, aslında yasaklansa böyle suçlar işlenmez.” dedi.

Sanığın beyanı üzerine, “Özrünüz kabahatinden büyük. O zaman yasak olan ülkelere gidin” diyen Yargıç, sanığın 3 ayı geçmeyecek süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar