James'in üzdüğü çocuk Kuzey çıktı

23 Ekim 2024

A
A

James'in penaltılarını kurtardığı çocuğun Türk iş insanı Nevzat Aydın'ın oğlu 11 yaşındaki Kuzey olduğu ortaya çıktı.

ZgotmplZ

572 maçla İngiltere Premier Lig'in en çok forma giyen futbolcusu ve lig tarihinin en çok penaltı kurtaran kalecisi olan eski Liverpool oyuncusu David James, işini bir çocuk karşısında da ciddiye alınca, bazı taraftarların eleştirisini aldı.

James'a, Anfield Stadyumu’nda Liverpool'un Chelsea’yi 2-1 yendiği maçın devre arasında düzenlenen bir yardım etkinliğinde, bazı taraftarlar penaltı attı.

İçlerinden biri de Yemek Sepeti’nin kurucusu iş insanı ve Trabzonspor’un eski yöneticisi Nevzat Aydın'ın oğlu 11 yaşındaki Kuzey'di.

Kuzey iki kez topun başına geçti ancak James ikisinde de gole izin vermedi. Bu durum Kuzey'i oldukça üzerken, James, atışların ardından çocuğun gönlünü almaya çalıştı ancak tribünler tarafından yuhalandı.

Eski kaleci, bazıları tarafından 11 yaşındaki çocuğa karşı yumuşak davranmadığı ve bu durumda diğer kalecilerin yapacağı gibi gol atmasına izin vermediği için eleştirildi. BBC Radio 5 Live'da haftanın "futbol kötü adamı" olduğunu itiraf etti ancak eylemlerini savundu.

David James, "Mesele şu ki, ben penaltılara izin vermiyorum, bu yüzden iyi iş çıkardığımı düşündüm. Kop'tan yuhalandım. Bununla gurur duydum Rick. Kop'un önünde yaptığım en iyi kurtarışlardan biriydi." dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar