Karavelioğlu, UBP'lilere seslendi: Önümüzde iki seçenek var, hangisini seçeceğiz?

20 Eylül 2024

Güncelleme: 20 Eylül 2024

A
A

Karavelioğlu, "Statükoyu mu, yeniliği mi; köhneliği mi, umudu mu; ilk seçimde kaybedip zamanla küçülmeyi mi, iktidarda kalıp yepyeni ufuklara yelken açmayı mı seçeceğiz? Pazar günü bu soruların cevabı verilecek." dedi.

ZgotmplZ

Ulusal Birlik Partisi'nin yarın gerçekleşecek 23'üncü Olağan Genel Kurultayı'nın üç başkan adayından biri olan Ahmet Melih Karavelioğlu, son gün üyelere seslendi, tüm partilileri sağduyuya davet etti.

2024 Ocak ayında genel başkanlık için adaylığını açıkladığını, mahalle ve köy örgüt başkanları yanında belediye meclis üyelerini ve en sonunda da parti meclis üyelerini tek tek ziyaret ettiğini belirten Karavelioğlu, "13 bin kilometre yol yaptım. Örgütlerimizde gördüğüm hava şudur; Örgütlerden kopuk bir Genel Merkez, otoritesi sıfırlanmış örgüt başkanları ve birinci parti olabileceğimize inancını yitirmiş bir taban var." dedi.

Değişimin, yenilenmenin, demokratik yönetimin önünü açmak ve Ulusal Birlik Partisi’nin üzerine çöken karabulutları dağıtmak için 21 Eylül günü seçime gidileceğini belirten Ahmet M. Karavelioğlu, kurultayda aslında üç adayın yarışmayacağını, bu yarışın iki zihniyet arasında bir seçim için yapıldığını söyledi

Karavelioğlu UBP üyelerine şöyle seslendi:

  • Hangisini seçeceğiz? Önümüzde iki seçenek var;
  • Bir yanda yalapşap günübirlik politikalarla ülke yönetenler, diğer tarafta kendi ekonomik programını yapan ve Türkiye’nin desteğini alan bir siyasi anlayış.
  • Bir yanda istikrar diyerek elektrik kesintileriyle halkımızı canından bezdiren zihniyet, diğer tarafta ülkemizin GSMH iki katına çıkarmayı hedefleyen planlı programlı ilkeli ve temiz siyaset. 
  • Siyaseti meslek edinmişleri mi, yoksa yeni yüzü ve yeni vizyonu mu? 
  • Devlet dairelerinde sıra bekleten ve bürokrasiye boğulmuş zihniyeti mi, yoksa meslek içi eğitimlerle donanmış, güler yüzlü memurların halka hizmet için çalışmasını mı?
  • Geçici işçi istihdamını mı, meslek memurluğu sınavı ile işe alımı mı? 
  • Teknecik santralinden zehir çıkmasını seyredeni mi, Teknecik santraline filtre takmayı enerjideki ilk aksiyon olarak açıklayan anlayışı mı?
  • Okulların tadilatını yapamayıp, okulları vaktinde açamayanı mı, çocuklarımızın modern dersliklerde öğrenim görmesini savunanı mı?

Karavelioğlu, tüm propaganda döneminde dile getirdiği cümlesini tekrarlayarak, şunları kaydetti:

"Bizler iyi insanlarız ve iyi yönetilmeyi hak ediyoruz. İyi yöneterek ülkemizi gençlerimiz ve kaliteli nüfus için cazibe merkezine dönüştüreceğiz. Ben, partimizin iyi yönetilmediğine inanan çok sayıdaki üyeden biriyim. Üyelerimizin, girdiği hiçbir seçimden başarı ile çıkamamış bir Genel Başkan ile yola devam etmeyeceğini, değişiklik yönünde oy vereceğini ve yeni vizyona destek vereceğini düşünüyorum."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar