Marketten viski, soğuk kahve ve prezervatif çalmaktan tutuklandı

27 Mayıs 2024

A
A

Gönyeli'de bir marketten viski, soğuk kahve ve prezervatif çaldığı tespit edilen ve evinde hırsızlık malı olduğu düşünülen 100 kalem ürün bulunan kişi tutuklandı.

ZgotmplZ

Gönyeli'de bir marketten farklı ürünleri çaldığı tespit edilen ve evinde yapılan aramada başka marketlere ait 100 kalem ürün bulunan R.R.A. tutuklanarak, Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Mahkemeye bilgi veren polis, 16 Nisan - 26 Mayıs 2024 tarihleri arasında Gönyeli'deki bir markete müşteri olarak giden zanlının toplam değeri 15 bin 509 TL olan bir viski, iki soğuk kahve ve iki prezervatif çaldığını kaydetti.

Zanlının kamera görüntülerinden tespit edilip, tutuklandığını belirten polis, zanlının Girne’deki evinde gerçekleştirilen aramada da, 100 kalemden oluşan çok sayıda marketlerde satılan ürünün bulunduğunu belirtti.

Zanlının sorgusunda marketten viski ve soğuk kahveyi çaldığını beyan ettiğini söyleyen polis, ayrıca zanlının evinde bulunan market eşyaları hakkında makul bir izahat veremediğini kaydetti.

Zanlının cep telefonunun da incelenmek üzere emare alındığını kaydeden polis, evinde bulunan market eşyalarını nerden elde ettiği yönünde soruşturma yapılması gerektiğini söyledi.

Polis, soruşturmanın iki ilçede devam ettiğini ifade ederek, zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme, zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar