Metehan'dan uyuşturucuyla giren Rum tutuklandı

Kamalı Haber, 22 Mayıs 2024

Güncelleme: 22 Mayıs 2024

A
A

Lefkoşa'da dün Metehan Sınır Kapısı'ndan giren Kıbrıslı Rum'un aracında uyuşturucu bulundu. Zanlı soruşturma kapsamında, iki gün poliste tutuklu bekleyecek.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da Metehan Kara Geçiş Kapısı’ndan ülkeye giriş yaparken kokain türü uyuşturucuyla yakalanan Kıbrıslı Rum M.E., mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olguları aktaran polis, 21 Mayıs'ta, Lefkoşa’da Metehan Kara Geçiş Kapısı’nda, saat 17.00 sıralarında, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından GKRY bölgesinden KKTC’ye giriş yapan zanlının kullanımındaki araçta yapılan aramada, tasarrufunda yaklaşık 35 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan hassas terazi cihazı tespit edilerek emare olarak alındığını söyledi.

Zanlının suçüstü tutuklanarak, soruşturma başlatıldığını ifade eden polis, sorgusunda uyuşturucuyu kişisel kullanımı için aldığını söylediğini, ancak bu beyanın araştırılacağını aktardı.

Polis, uyuşturucunun analize gönderileceğini, emareler üzerinde parmak izi incelemesi de yapılacağını, yeni zanlıların ortaya çıkabileceğini belirterek, zanlının iki gün daha tutuklu kalmasını talep etti.
 
Yargıç, zanlının soruşturma maksatlı iki gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar