Operasyonda evden kaçan uyuşturucu zanlısına ek tutukluluk

Kamalı Haber, 17 Mayıs 2024

A
A

Polisin Hamitköy'de uyuşturucu satışının yapıldığı bilgisi üzerine düzenlediği operasyon sırasında, evden kaçan ve yakalanarak tutuklanan zanlı, soruşturma kapsamında yedi gün daha tutuklu kalacak.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda tutuklanan M.F. yeniden mahkemeye çıkarıldı. 

Mahkemede olguları aktaran polis, 13-14 Mayıs 2024 tarihleri arasında zanlı M.F.’nin evinde uyuşturucu olduğu ve satışını yaptığı bilgisini aldıklarını ve 14 Mayıs’ta zanlının Hamitköy’deki evine gidilip, kapıyı çaldıklarını ve kapıyı açmadıklarını anlattı.

Zanlının birinci kattan balkondan atlayıp, kaçtığını ve evde yaptıkları aramada yaklaşık 26 gram ağırlığında hintkeneviri ile uyuşturucu satışından elde edildiğine inanılan 500 ABD dolarının bulunup, emare alındığını anlatan polis, kaçan zanlının aynı gün evinin iki mahalle uzağında bulunan bir apartmanın çatı katında tespit edildiğini ve şortunun cebinde yaklaşık bir gram uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi.

Polis, zanlının konu uyuşturucu aranan bir şahıstan 13 Mayıs’ta 35 gram olarak 200 sterline aldığını ve 7 gramını iki kişiye 500 dolara sattığını tespit ettiklerini belirterek, emarelerin analiz ve parmak izi incelemesine gönderildiğini ancak sonuçların henüz çıkmadığını söyledi.

Zanlının muhaceret kontrolünde 24 Kasım 2022 yılından beridir ülkede ikamet izinsiz kaldığının belirlendiğini açıklayan polis, soruşturmanın devam ettiğini, beklenen analiz sonuçları ve aranan 3 kişi olduğunu belirterek, zanlının 7 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi. 

Yargıç, zanlının 7 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar