Suat Bayram'dan acı haber

10 Şubat 2023

Güncelleme: 11 Şubat 2023

A
A

Hatay'ın Kırıkhan ilçesindeki öğretmenevi enkazında iki  KKTC vatandaşının cansız bedenine ulaşılmıştı. Cenazelerin Ulaş Hüsam ve Bahar Hüsam'a ait olduğu belirlenmişti. Bir acı haber de Suat Bayram'dan geldi. Bayram'ın cansız bedenine ulaşıldı.

ZgotmplZ

Haber Merkezi

Hatay'ın Kırıkhan ilçesindeki öğretmenevin enkazında yürütülen arama ve kurtarma çalışmaları neticesinde iki  KKTC vatandaşının cansız bedenine ulaşılmıştı. 

Başbakanlık'ın konuyla ilgili açıklamasında kimlikler açıklanmadı.

Öğretmenevinde Suat Bayram ile yeğenleri Ulaş Hüsam ve Bahar Hüsam bulunuyordu.

Çıkarılan cenazelerin Ulaş Hüsam ve Bahar Hüsam çiftine ait olduğu öğrenildi.

Hüsam çiftinin iki çocuğu bulunuyordu. Ulaş Hüsam, Güvenlik Kuvvetleri'nden emekliydi.

Ulaş Hüsam'ın uçaktan paylaştığı bir kareyi 2 Şubat'ta sosyal medya hesabından paylaştığı görüldü.

Enkaz altındaki Suat Bayram'ı arama çalışmaları tamamlandı. Bayram'ın cansız bedenine ulaşıldığı öğrenildi. 

Aslen Lefkeli olduğu öğrenilen ve Avustralya'da (Melbourne Greenvale) yaşayan 69 yaşındaki Suat Bayram'ın tatil için KKTC'ye geldiği, ardından diş tedavisi için yeğenleriyle Kırıkhan'a gittiği biliniyor.

Suat Bayram'ın Melbourne'da (Avustralya) yaşayan kızı Ebru Hüdaverdi, kişisel sosyal medya hesabından yardım çağrısı yapmıştı.

Kızı Ebru Hüdaverdi acı haberi sosyal medya hesabından paylaştı. 

Hüdaverdi, "Canım babamızı ve dedemizi kaybettik. Acımız çok büyük. Herkese acımıza saygı göstermelerini ve bir müddet bizi acımızla baş başa bırakmalarını rica ederiz" paylaşımında bulundu.

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı personeli ve Göçmenköy Spor Kulübü yöneticisi Amaç Arnavutoğlu da, diş tedavisi için bulunduğu Kırıkhan'da, çöken öğretmenevinde enkaz altında kalarak yaşamını yitirmişti. 

Başbakanlık açıklamasına göre, Adıyaman’daki KKTC vatandaşı kayıp son sayısı 24'e yükseldi. Türkiye geneli KKTC vatandaşı kayıp sayısı 37, arama çalışmaları devam eden KKTC vatandaşı sayısı ise 11 olarak açıklandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar