Survivor Taner Tolga Tarlacı'ya Güney'de 10 yıl hapis

11 Eylül 2024

Güncelleme: 11 Eylül 2024

A
A

Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı'nın, Güney Kıbrıs'ta çeşitli suçlardan yargılandığı davada 10 yıl hapse mahkum edildiği belirtildi.

ZgotmplZ

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasının 2011 sezonunda yarışan Taner Tolga Tarlacı, bir süredir Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde cezaevinde yatıyordu. 

Bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Taner Tolga Tarlacı'nın Türkiye ve KKTC'de bir takım olaylara karıştıktan sonra Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ne kaçtığı belirtiliyordu.

2011 yılına damga vuran ve Survivor programından 4'üncü olarak ayrılan Taner Tolga Tarlacı'nın adı, daha çok skandallarla anılıyordu.

TANER TOLGA TARLACI KAÇ YIL CEZA ALDI, SUÇU NE?

Türkiye ve Kuzey Kıbrıs'ta çeşitli suçlardan yargılanan; Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde suç işleyen ve cezaevine giren Taner Tolga Tarlacı hakkında darp, gasp, Güney Kıbrıs'ta yabancı bir kadına tecavüz ve birçok suçlamadan dolayı yürütülen mahkeme Tarlacı'yı 10 yıl hapse mahkum etti.

Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde cezaevinde olan Taner Tolga Tarlacı, geçtiğimiz aylarda ablasıyla yaptığı görüntülü konuşma sırasında arkadaşı Yasin Obuz’dan yardım isteyerek, "10 sene ceza aldığını ve çok zor durumda olduğunu" belirtmişti.

Kıbrıs'ta yaşayan ve "Cenk Hoca" olarak bilinen ünlü sosyal medya fenomeni, Tarlacı'yı cezaevinde ziyaret etti.

Cenk Hoca, onun cezaevinden çıkmak için her yolu denediğini ancak kendisini aklayacak hiçbir kanıt bulunmadığını aktararak, "Bir şeyler yapacağız ama açıkça söyleyeyim hiç umudum yok. Taner'in hayatı hapiste geçecek gibi gözüküyor." ifadelerini kullandı.

Tarlacı, Survivor yarışmasından sonra özellikle agresif tavırları ve skandal olaylarla gündeme gelmişti. Türkiye'de birçok suçtan yargılanan ve tutuklanan Tarlacı, bu kez Güney Kıbrıs'ta işlediği ağır suçlardan dolayı hapis cezasıyla cezalandırıldı.

TANER TOLGA TARLACI KİMDİR?

Taner Tolga Tarlacı 2 Eylül 1984 yılında Almanya, Hamburg'da dünyaya geldi. Aslen Kayserili olan Taner Tolga Tarlacı, 8 yaşına kadar Almanya'da eğitim aldı.

Daha sonra ailesiyle beraber Mersin'e taşındı. 2005 yılında ise Kıbrıs'a yerleşen Taner Tolga Tarlacı, Girne Amerikan Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu.

Survivor yarışmasında ünlü isimleri kafes dövüşüne davet etmesiyle tanınan Taner Tolga Tarlacı, 2011'de katıldığı Survivor ile tüm ülkece tanındı.

Acun Ilıcalı ile para konusu yüzünden davalık olan Taner Tolga Tarlacı, Acun Ilıcalı'nın kendisine 100 milyar kadar borcu olduğunu fakat ödemediğini söyleyerek tehdit etti. Acun Ilıcalı ise Taner Tolga Tarlacı'yı mahkemeye vermişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar