Takıntılı eski sevgili bu kez cezaevini boyladı

Kamalı Haber, 24 Ekim 2024

A
A

Geçtiğimiz ay evine izinsiz girdiği eski sevgilisini "kesme" tehdidinde bulunan ve teminatla serbest bırakılan zanlı, bir ay sonra benzer bir girişimde bulununca bu kez cezaevini boyladı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da meydana gelen "kanunsuz bıçak taşımak ve mülke tecavüz" suçlarından tutuklanan 38 yaşındaki K.G. bu sabah Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı. 

Mahkemeye bilgi veren polis, zanlının 16 Ekim tarihinde, 34 yaşındaki eski sevgilisinin Lefkoşa Ceylan Sokak'taki evine, birinde elinde bıçakla olmak üzere iki kez izinsiz girdiğini aktardı.

Polis, , 19 Ekim’de şikayet üzerine, şikayetinin evinin karşısındaki boş arazide bıçak bulunup emare olarak alındığını, zanlının ise 23 Ekim’de Lefkoşa'da tespit edilerek tutuklandığını açıkladı. 

Polis, zanlı hakkında eski sevgilisi tarafından daha önce de yapılan şikayet üzerine, "mülke tecavüz", "şiddet kullanma tehdidi" ve "Elektronik Haberleşme Yasası'na aykırı hareket" suçlarından dosyalar tanzim edildiğini ve bu suçlardan teminata bağlandığını hatırlattı.

Polis memuru, soruşturmanın tamamlandığını, zanlının serbest kalması halinde aynı suçları işleyeceğini belirterek, tutuklu yargı talep etti.

Mahkemede konuşan zanlı ise "eşini kaybettiğini, 4 çocuğu olduğunu, bir daha suç işlemeyeceğini, köyüne döneceğini, bir daha mahkemelik olmayacağını" söyledi.

Mahkeme, zanlının bir ayı aşmayan süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar