Trafik kazası zanlılarının tutukluluğu sürüyor

Kamalı Haber, 26 Eylül 2024

Güncelleme: 26 Eylül 2024

A
A

Araçtaki kız kardeşinin ağır yaralanmasına neden olan kazayı yapan ile kazaya karışan kamyonet sürücüsünün tutukluluğu 4 gün daha devam edecek.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Haspolat’ta meydana gelen ağır yaralanma ile neticelenen trafik kazasıyla ilgili tutuklanan Merve Kaya ile Salih Harmanlı yeniden mahkemeye çıkarıldı. 

Mahkemede olguları aktaran polis, zanlının 22 Eylül'de saat 10.30 sıralarında Haspolat'ta Dr. Fazıl Küçük Caddesi'nden ZSY 167 plakalı araçla Bülent Ecevit Caddesi'ne kavşakta durmadan dikkatsiz bir şekilde giriş yaparken, sağından gelen Salih Harmanlı yönetimindeki JT 216 plakalı kamyonetle çarpıştıklarını söyledi.

Fotoğraf: Kamalı Haber

Polis, kaza sonucu yaralanan ZSY 167 plakalı araçta arka koltukta yolcu olarak bulunan Pınar Kaya’nın Lefkoşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yapılan ilk yardım tedavisine müteakip iç organ yaralanmasından dolayı ameliyata alındığını ve halen yoğun bakım servisinde müşahede altında tedavisinin devam ettiğini belirtti.

Zzanlının aynı gün tutuklanarak, soruşturma başlatıldığını, incelenen kamera görüntüleri ve alınan ifadeler sonucu Salih Harmanlı’nın da tehlikeli mahalde araç geçtiğinin ve dikkatsiz sürüş yaptığının tespit edildiğini belirten polis, Pınar Kaya’nın tedavisinin sürdüğünü ve kamera görüntülerinin incelemesinin devam ettiğini, ayrıca görgü tanıklarından ifade alacaklarını belirtti.

Polis, zanlıların doktor kontrolünden geçirildiğini, Salih Harmanlı’nın kalbine takılan stentte sorun olduğunu, acilen anjiyo olması gerektiğine dair rapor temin edildiğini anlatan polis, zanlıların 4 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Zanlı Salih Harmanlı’nın avukatı, zanlının bir kez daha doktor kontrolünden geçirilmesini talep etti. 

Mahkeme, zanlıların 4 gün süreyle tutuklu kalmasına ve Harmanlı’nın doktor kontrolünden geçirilmesine emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar