Üstel: Kimin ihmali varsa affetmem!

27 Ekim 2024

Güncelleme: 27 Ekim 2024

A
A

Bebek skandalıyla ilgili Acil Durum Hastanesi önünde açıklama yapan Başbakan Ünal Üstel, ''idari ve adli soruşturmalar sürüyor. Bir Başbakan olarak değil bir baba olarak da ailelerimizin yürekten yanlarındayım" ifadelerini kullandı.

ZgotmplZ

Acil Durum Hastanesi'nde bir bebeğin hayatını kaybetmesi ve altı bebeğin durumunun kötüleşmesiyle ilgili açıklamalar art arda geliyor.

Başbakan Ünal Üstel, Acil Durum Hastanesi'ne giderek, yaşananlarla ilgili bilgi aldı ve ailelerle görüştü.

Üstel basına yaptığı açıklamada "Gereken soruşturma yapılıyor. Gerek idari gerekse adli soruşturmalar sürüyor. Kimin ihmali varsa en tepeden en aşağıya kadar kimseye affım olmayacak. Ama önceliğimiz bebeklerimizin iyi olması ve iyileşerek ailelerine teslim edilmesidir. Bu konuda hemen ülkemizde kaç tane yeni doğan uzmanı doktorumuz varsa buraya getirdik. Herkes görevdedir... Kimse bebeklerimizin başından ayrılmayacak. Sorumlulara asla affım olmaz, gereken yapılacak. Yakın Doğu Hastanesi'nin yeni doğan hekimi de buradadır. Doğu Akdeniz Üniversitesi'nden ilgili doçentimiz de buradadır. Her şeyden önce bir Başbakan olarak değil bir baba olarak da ailelerimizin yürekten yanlarındayım" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar