Uyuşturucu zanlılarına ek tutukluluk

13 Ekim 2024

Güncelleme: 14 Ekim 2024

A
A

Gemikonağı'nda uyuşturucudan tutuklanan MB, Ç.BA, Ş.D., FA ve D.Ö. hakkında 3 gün süreyle tutukluluk kararı verildi.

ZgotmplZ

Gemikonağı'nda meydana gelen "Kanunsuz Uyuşturucu Madde Tasarrufu, Alma ve Verme" suçlarından tutuklanan M.B., Ç.B.A., Ş.D., FA ve D.Ö. mahkemeye çıkarıldı.

Olayları aktaran polis, 12 Ekim 2024 tarihinde saat 20.00 civarında Gemikonağı'nda Ecevit Caddesi üzerinde yapılan operasyon sırasında, M.B.'nin 2 bin TL karşılığında Ç.B.A. ve Ş.D.'ye yaklaşık 0,7 gram hintkeneviri türü uyuşturucu maddeyi verdiği esnada suçüstü tespit edildiği belirtildi. belirtti. M.B., Ç.B.A. ve Ş.D. tutuklandı, 2 bin TL ve madde emare edildi.

Polis, M.B.'nin üzerinde yapılan aramada gözlük kılıfı içerisinde 10 gramlık hintkeneviri ve satışından elde edildiğine inanılan 4 bin TL bulunduğunu söyledi. Aynı gün M.B.'nin evinde yapılan aramada kıyafet dolabında 2 adet öğütücü bulundu. Soruşturma sonucu Ç.B.A. ve Ş.D.'nin aldıkları maddeyi F.A.'ya vereceklerinin öğrenildiği ve F.A.'nın da tutuklandığı belirtildi.

M.B.'nin ifadesinde, 11 Ekim 2024 tarihinde Güney Kıbrıs'tan 400 Euro karşılığında aldığı 26 gramlık uyuşturucuyu aracın hava filtresi içerisinde Bostancı Sınır Kapısı'ndan soktuğunu ve aynı gün 13 gramını 200 Euro karşılığında D.Ö.'ye verdiğini aktardı.

D.Ö.'nün de tutuklanarak, evde ve üzerinde yapılan aramada 16 gram hintkeneviri, bir adet hassas terazi ve öğütücü bulunduğunu söyleyen polis, soruşturmanın devam ettiğini ve zanlıların 3 gün süreyle tutukluluklarının devamını talep etti. Yargıç, zanlıların 3 gün tutuklu kalmalarına karar verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar