Vatandaştan hükümete veryansın: Vatandaş ölsün, randevular açılsın...

24 Kasım 2023

Güncelleme: 24 Kasım 2023

A
A

Ekonomik sıkıntılar yanında devletten hizmet almada da sıkıntılar yaşayan vatandaş, hükümete veryansın ediyor. "Zam yapmayı bilen" hükümetin, halkı için yatırım yapmadığını savunan bir vatandaş, sağlıkta yaşananları anlattı, adeta içini döktü.

ZgotmplZ

Halk, giderek ağırlaşan yaşam şartları nedeniyle mutsuz...

Geçim savaşı yanında hizmet alımında da sorunlar yaşayan vatandaş, haklı olarak isyanda...

MYK Haber'in mikrofonuna içini döken bir vatandaş, "zam yapmayı bilen" hükümetin, halkı için yatırım yapmadığını savunarak, sağlıkta yaşananları anlattı.

İsmini vermek isteyen vatandaş, şunları söyledi:

"Ersin Tatar şu anda nerede? İngiltere'de... Başbakan nerede? Hatay'da... Yaptıkları masrafları kimden çıkartıyorlar, verdikleri zamlarla... Sigaraya, benzine zam yaptılar, kime gidiyor? Devletin kesesine giriyor. Hiçbir yatırımı var mı bu hükümetin, maalesef... Bu parti başa geldiği zaman ne halkı düşünür, ne esnafı ne de vatandaşı, sadece kendilerinin cep dolsun, şişsin, devleti soysunlar... Sigaraya, ekmeğe, benzine herşeye zam geliyor. Hükümet bu parayı nereye yatırım yapıyor? Kendi ceplerinden başka hiçbir şey düşünmüyorlar. Vatandaş nasıl geçiniyor? Vatandaş artık aç, ölmek üzere, sağlık konusunda... Sağlıkta 'şöyleyiz, böyleyiz' diye anlatıyorlar. Hastaneye "MR" (emar) için gittim, randevu için... Torpil kullanmazsan erkene alamıyorsun. 6 ay sonraya randevu veriyorlar. Yani vatandaş ölsün, randevular açılsın..."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar