Yine sosyal medya yakalattı: Kamyon şoförüne ceza

14 Eylül 2024

Güncelleme: 15 Eylül 2024

A
A

Sosyal medyada, dağ yolunda önündeki aracı tehlikeli biçimde geçen kamyonun görüntüsünün yer alması sonrası, polis sürücüye ceza kesti.

ZgotmplZ

Girne - Değirmenlik Anayolu'nda (dağ yolu) tehlikeli şekilde araç kullanan bir sürücünün görüntülerinin sosyal medyada yer alması üzerine polis söz konusu kişiyi tespit ederek para ve puan cezası kesti.

Polis Basın Subaylığı, dağ yolunda seyreden bir kamyon sürücüsünün, insan hayatını tehlikeye atacak şekilde önünde seyreden başka bir aracı tehlikeli mahalde geçtiği görüntülerinin sosyal medyada yer alması üzerine, polis ekiplerinin harekete geçtiğini bildirdi.

Bahse konu kamyon sürücüsü, Girne Polis Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri tarafından tespit edilerek, tehlikeli mahalde önünde seyreden başka bir aracı geçmek suçundan 5 bin 88 TL 90 kuruş para ve 15 puan cezası rapor edilerek aleyhinde yasal işlem başlatıldı.

SOSYAL MEDYA SAYESİNDE YAKALANMIŞTI

10 Eylül'de de, Girne'de Lapta Oteller Bölgesi'nde, insan hayatını tehlikeye atacak şekilde seyreden bir motosiklet sürücüsünün görüntülerinin sosyal medyaya yansıması üzerine polis ekipleri harekete geçmiş, kısa sürede tespit edilen motosiklet sürücüsünün sürüş ehliyetsiz olduğunun da ortaya çıkması üzerine, polis, motosiklet sürücüsüne işlemiş olduğu suçlardan dolayı toplam 11 bin 874,10 TL para ve 35 ceza puanı kesmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar