Buse, Şampiyon Melekler'in aileleriyle...

12 Ağustos 2024

A
A

Kıbrıslı Türk atlet Buse Savaşkan, Şampiyon Melekler'in ailelerine teşekkür ederek, olimpiyatlara katılması başarısını Şampiyon Melekler'e adadığını kaydetti.

ZgotmplZ

2024 Paris Olimpiyatları’nda yüksek atlama dalında yarışan milli atlet Buse Savaşkan, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı ve aileleri ile bir araya geldi.

Savaşkan, görüşmeyi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurarak, onlara destekleri ve duaları için teşekkür ederek, "Onların hedeflerini belki ben gerçekleştirdim. Bu yüzden hem ailelerine hem de rahmetle andığımız şampiyon meleklere bu başarımı adamak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Şavaşkan'ın paylaşımı şöyle:

"Eğer olimpiyatlara hak kazanırsam bu başarımı şampiyon meleklere adamak istiyorum, demiştim. Çünkü; gerçekten belki onların da benim gibi hedefleri vardı ve onlar da bunu başarmak istiyordu.

Onların hedeflerini belki ben gerçekleştirdim. Bu yüzden hem ailelerine hem de rahmetle andığımız şampiyon meleklere bu başarımı adamak istiyorum...

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı ve aileleri ile bir araya geldim, hepsine destekleri ve duaları için teşekkür ederim."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar