Dolmuşlardan memnun olan tek kişi yok...

29 Ağustos 2024

Güncelleme: 29 Ağustos 2024

A
A

Toplu ulaşımda yaşanan sorunlar halkta tepkilere neden oluyor. Konuyla ilgili düşüncelerini MYK Haber'e aktaran halk, denetimsizliğe parmak bastı, yetkililerin konuya el atmasını istedi.

ZgotmplZ Samet Karakoç

Ülkenin bir türlü çözüme kavuşamayın sorunlarından biri olan toplu taşımadaki düzensizlikler, birçok insanın mağdur olmasına neden olurken, taşımacılık sektörünün yeniden yapılanmasına duyulan ihtiyacı da göz önüne seriyor.

Toplu taşımada hali hazırdaki sistemsizliğe denetim eksikliği de eklenince konu içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

Şehir içinde ücretli toplu ulaşımı sağlayan dolmuşlar, yolcuların ya da trafikteki diğer sürücülerin de şikayetlerinin odağına oturmuş durumda...

ŞİKAYETLER NELER?

Ülkede toplu taşımayla ilgili yaşadıkları sorunları MYK Haber'e anlatan halkın muzdarip olduğu konuların başında, toplu taşıma şoförlerinin yolcu almak ve indirmek için duraklar dışında ve yol üzerindeki herhangi bir noktada kontrolsüzce durmaları ve bunun yanında aniden yola çıkmaları geliyor.

Bu tür hareketlerin trafik güvenliği açısından tehlikeli bir durum yarattığı eleştirisinde bulunan halk, durulacak ceplerin eksikliğine dikkat çekerek, kim/nerede el kaldırırsa aracın orada durduğunu belirtti, yasaların ve denetimin olmayışından dert yandı.

Araçların yaşının büyük olması, klima eksikliği ve bakımsızlık gibi durumlar da şikayet edilen konular oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar