Tatar, Çiğ Köfte Festivali'nde Şampiyon Melekler'i andı

21 Ekim 2024

A
A

Çiğ Köfte Festivali’nde Adıyaman’dan gelip, Kıbrıs Türkü ile kaynaşanlara teşekkür eden Tatar, İsias Otel’de hayatını kaybeden Şampiyon Melekleri rahmetle anarak, ailelerin yanında olduklarını söyledi.

ZgotmplZ

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Adıyamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği 1'inci Çiğ Köfte Festivali’ne katıldı.

Cumhurbaşkanlığı'ndan verilen bilgiye göre, Boğaz Piknik Alanı'nda dün gerçekleşen festivalde konuşan Cumhurbaşkanı Tatar, 6 Şubat’taki depremde Adıyaman’da İsias Otel’de hayatını kaybeden Şampiyon Melekleri rahmetle andı, ailelere sabırlar diledi.

İsias Davası’nda devletin ailelerin yanında olduğuna dikkat çeken Cumhurbaşkanı Tatar, “Acıları acımızdır, onları hiçbir zaman unutmayacağız. İsias ortak davamızdır. Adaletin yerini bulmasını istiyoruz.” dedi.

Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelip yerleşenlerle birlikte ülkenin gelişmesi ve kalkınması için çalışmaların yürütüldüğünü anlatan Cumhurbaşkanı Tatar, kültürel zenginlikle devlete inanarak mücadelenin sürdürüldüğünü dile getirdi.

Adıyaman’dan gelip, Kıbrıs Türkü ile kaynaşan ve ülkenin gelişmesi için çalışanlara teşekkür eden Cumhurbaşkanı Tatar, “İyi ve kötü günde birlikte olduk, olmaya devam edeceğiz. Beraber yürümeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Meclis'in açılamaması ile ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı Tatar, siyasi rant elde etmek ve kriz çıkarmak için çalışma yapıldığını ancak memleketin hizmet beklediğini ve seçim vaktinin gelmediğini kaydetti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar