Yenierenköy ve Mehmetçik hizmet binaları açıldı

16 Eylül 2024

Güncelleme: 17 Eylül 2024

A
A

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı Yenierenköy ve Mehmetçik hizmet binaları, düzenlenen bir törenle Başbakan Ünal Üstel tarafından hizmete açıldı.

ZgotmplZ

Yenierenköy ve Mehmetçik'te açılan hizmet binaları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösterecek.

Açılış törenlerinde Başbakan Ünal Üstel, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek ve Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hüseyin Çavuş yer aldı.

Hizmet binaları, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla açıldı. Sosyal Hizmetler Dairesi tam zamanlı olarak hizmet verecek, Sosyal Sigortalar ve İhtiyat Sandığı daireleri ise haftanın bir günü hizmet sunacak.

Başbakan Ünal Üstel, konuşmasında hükümet olarak verdikleri sözlerden birini daha yerine getirdiklerini vurguladı. Üstel, bu tür projelerle vatandaşa daha yakın olduklarını ve ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade etti. Ayrıca, Zaferburnu yolunun yapılması için de çalışmalara başlandığını belirtti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu ise, halkın ihtiyaçlarını dinleyerek bu hizmetlerin geliştirilmesi yönünde adımlar attıklarını ve sosyal hizmetleri bölgeye getirmenin büyük bir eksikliği gidereceğini söyledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar