Gıda gününde uzmanlardan "gıda" semineri

15 Ekim 2024

Güncelleme: 15 Ekim 2024

A
A

16 Ekim Dünya Gıda Günü nedeniyle KTSO'da, uzmanların gıdaya ilişkin verileceği iki seminer düzenlenecek. Seminere ilgi duyan herkesin katılabileceği belirtildi.

ZgotmplZ

Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) ile Gıda Mühendisleri Odası, “Gıda Güvenliği-Tek Sağlık” ve “Gıda Ambalajlamada İnovatif Yaklaşımlar” başlıklı seminer düzenliyor.

Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) Konferans Salonu’nda yarın, 16 Ekim Dünya Gıda Günü dolayısıyla saat 10.00’da gerçekleştirilecek seminere, Sağlık Bakanı İle Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı da katılacak.

Seminerde, Yakın Doğu Üniversitesi’nden (YDÜ) Yrd. Doç. Dr. Perihan Adun ve Sakarya Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. Zehra Ayhan birer sunum yapacak. Seminer, ilgi duyan herkese açık olarak düzenleniyor.

Açıklanan programa göre, açılış konuşmalarını, sırasıyla KTMMOB Gıda Mühendisleri Odası Başkanı Beste Oymen, Kıbrıs Türk Sanayi Odası Genel Sekreteri Erçin Tekakpınar, Gİ-KA Koop Başkanı İçim Çağıner Kavuklu ve Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek ile Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hüseyin Çavuş yapacak.

Seminer konuşmacıları;

  • "Gıda Güvenliği-Tek Sağlık" başlıklı oturumda Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı YDÜ Yrd. Doç. Dr. Perihan Adun
  • "Gıda Ambalajlamada İnovatif Yaklaşımlar" başlığında, Sakarya Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nden Prof. Dr. Zehra Ayhan

Konuşmaların ardından sorular cevaplanacak ve plaket takdimi yapılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar