Deniz Nasıfoğlu'nun misyonu, adını taşıyan dernek ile sürdürülecek

10 Temmuz 2024

Güncelleme: 10 Temmuz 2024

A
A

Kanser mücadelesi ile tanınan ve genç yaşta hayatını kaybeden Deniz Nasıfoğlu anısına düzenlenen etkinlik ve elde edilen gelir ile adını yaşatmak amacıyla kurulan Deniz Yıldızı Yardımlaşma Derneği, basın toplantısıyla bilgiye sunuldu.

ZgotmplZ

Türk Ocağı Limasol (TOL) ve Doğan Türk Birliği (DTB) Kadın Taraftarlar Grubu düzenlenen "Play For Hope" etkinliği ve yeni kurulacak "Deniz Yıldızı Yardımlaşma Derneği" konularında basın toplantısı düzenledi. 

Genç yaşta yaşamını yitiren Deniz Nasıfoğlu’nu anmak ve kansere karşı verdiği mücadeleyi selamlamak adına, 30 Haziran tarihinde "Play For Hope" etkinliği düzenleyen TOL ve DTB Kadın Taraftarlar Grubu, düzenlenen etkinlik ve yeni başlattıkları dernekleşme süreci hakkında basın toplantısı düzenledi.

Düzenlenen basın toplantısında, gerçekleştirilen etkinlik hakkında detaylı bilgi veren TOL ve DTB Kadın Taraftarlar Grubu, hayata geçirilecek dernek için "Deniz Yıldızı Yardımlaşma Derneği" ismini uygun bulduklarını açıkladı. Toplantıda ayrıca etkinlik kapsamında elde edilen gelirler ve giderler konusunda detaylı açıklama yapılırken, etkinliğe katkıda bulunanlara teşekkür edildi. 

Girne Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda, dün düzenlenen toplantıya, 13 kişiden oluşan Deniz Yıldızı Yardımlaşma Derneği Kurucu Üyeleri, Deniz Yıldızı Yardımlaşma Derneği Fahri Üyesi Gülderen Nasıfoğlu ve Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul katıldı.

DERNEKLEŞME SÜRECİ

Deniz Yıldızı Yardımlaşma Derneği Kurucu Üyeleri yapmış oldukları açıklamada, yaşanan süreçler sonrasında Deniz Nasıfoğlu’nun adını layıkıyla yaşatabilmek; misyon ve hedefler doğrultusunda aktiviteleri daha rahat ve bağımsız bir şekilde hayata geçirebilmek amacı ile dernekleşme sürecini başlattıklarını kaydetti.

Bu bağlamda dernek faaliyetleri arasında birçok çeşitlilik yer alacağına da değinilen toplantıda; hayata, çocuğa, insana, çevreye, hayvana dair dokunulması ihtiyaç duyulan birçok alanda faaliyet gösterme gayreti içerisinde olunacağı kaydedildi.

Gerçekleştirilen "Play For Hope" etkinliğine de kapsamlı olarak yer verilen toplantıda, özellikle elde edilen gelir ve giderler konusunda önemli bilgilere yer verildi. "Play For Hope" etkinliğinden elde edilen toplam gelir olan 247 bin 634 TL, kalem kalem açıklanarak, bu gelirin tümünün Onkoloji Hastanesi’ne bağışlanacağı belirtildi.

ŞENKUL: DENİZ GERİDE BİR ŞEYLER BIRAKMAYI BAŞARDI

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul yaptığı konuşmada, çok başarılı bir etkinlik yapıldığına dikkat çekerek şeffaflık ve hesap verebilirlik konusunun da önemine işaret ederek, bunun ülkenin en büyük ihtiyaçlarından birisi olduğuna vurgu yaptı. İnsanların varoluşsal bir nedenden dolayı ölümsüzlüğü aradığına dikkat çeken Şenkul, her bireyin geride iyi bir şeyler bırakmak istediğini hatırlatırken, Deniz Nasıfoğlu’nun bunu başardığını belirtti. 

KURUCU DERNEK ÜYELERİ

‘Deniz Yıldızı Yardımlaşma Derneği’ Kurucu Dernek Üyeleri; Şebnem Kuyucuoğulları, Candan Koran, Esra Çelikeri, Fidem Dener, Ebru Usar, Ebru Emiroğlu, Aynur Kazın, Senem Ancın, Halide Köftecioğlu, Nibel Tektan, Özlem Ratip, Oya Aygın, İlgen Bağcıer ve Fahri Üye Gülderen Nasıfoğlu’ndan oluşuyor. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar