Kuzeyin Oğlu'ndan eleştiri: Ne yavrusu, kocaman bir vatan

14 Eylül 2024

Güncelleme: 14 Eylül 2024

A
A

Girne Arkın Group Fest24 kapsamında dün akşam sahneye çıkan Volkan Konak, konser sırasında, "Size yavru vatan dediler... Kocaman bir vatan burası, yavru değil." diye konuştu.

ZgotmplZ

Girne Amfi Tiyatro, "Girne Arkın Group Fest24" kapsamında 13 Eylül Cuma akşamı Volkan Konak konserine ev sahipliği yaptı.

Yaklaşık 4 bin 500 kişi karşısında sahneye çıkan Volkan Konak, izleyenlere etkileyici bir performans sergiledi.

Saat 21.00’de başlayan konser boyunca Konak, en sevilen şarkılarını, görsel şovlarla birlikte seyircisine sundu.

Girne’ye unutulmaz bir akşam yaşatan "Kuzeyin Oğlu" konser sırasında seyircilere hitap ederek, "yavru vatan" ifadesine ilişkin eleştiride bulundu.

"Yıllarca kalbinizi kırdık, size 'yavru vatan' dediler. Ben büyüttüm onu... Kocaman bir vatan yahu, ne yavrusu... Cevahir yürekleriniz kadar kocaman bir vatan burası, yavru değil, öyle bir şey yok..." ifadelerini kullanan Volkan Konak, ardından "Mağusa Limanı"nı seslendirdi.

FESTİVALDE BUGÜN

Hız kesmeden devam eden "Girne Arkın Fest24" 14 Eylül Cumartesi günü 3 farklı noktada devam ediyor.

3'üncü Jimnastik Şöleni:

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan "3'üncü Jimnastik Şöleni" saat 19:00’da Girne Amfi Tiyatro’da seyirci ile buluşuyor.

Yaklaşık 900 sporcunun katılım göstereceği şölen kapsamında 26 farklı gösteri seyirci ile buluşuyor. 

Antis Deniz Festivali:

12 Eylül Perşembe günü start veren "Karaoğlanoğlu Antis Deniz Festivali" yoğun bir program ile devam ediyor.

14 Eylül Cumartesi gününe saat 06.00’da "Sandallardan Olta ile Lambuka (Akalamuta), Mineri, Palamut Avlama Müsabakası" ile başlayan festival, saat 10.00’da "Plaj Voleybolu", 17.00’de "Paddle Board Yarışı", 18.00’de "Deniz Yıldızı Tavla Turnuvası", yine 18.00’de "Gülseren Ataker Anısına Başlangıç Seviyesi Balık Avlama Pratik Eğitimi" ve 20.00’de "Niyal Öztürk Band" ile devam ediyor.

Ayrıca etkinlik süresince, Kıbrıs’a özgü yiyecek içecek ve hediyelik eşya stantlarının da açık olacağı festival, katılımcılara keyif dolu bir gün sunmaya hazırlanıyor.

MÜZLER SANAT SEMPOZYUMU

Yine bu yıl ikincisi hayat bulacak olan "Girne Belediyesi MÜZler Sanat Sempozyumu", bugün saat 19.00’da gerçekleşecek açılış sergisi ile sanatseverler karşısına çıkıyor.

29 Eylül’e kadar devam edecek olan sempozyum, Ramadan Cemil Meydanı’nda (eski belediye binası önü) gerçekleşecek.

Dünyanın çeşitli ülkelerinden toplam 35 sanatçının katılım göstereceği "Girne Belediyesi MÜZler Sanat Sempozyumu", katılımcılara sanat dolu 16 gün sunmaya hazırlanıyor. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar