Ozanköy Pekmez Festivali birçok etkinlikle tamamlandı

2 Eylül 2024

Güncelleme: 2 Eylül 2024

A
A

Girne Ozanköy Pekmez Festivali'nin kapanışı dün akşamki etkinliklerle yapıldı. Girne Arkın Group Fest24 ise yarınki kortej yürüyüşü ile devam edecek.

ZgotmplZ

Girne Belediyesi’nin Merit International ana sponsorluğunda düzenlediği "Girne Arkın Group Fest24"ün ilk etkinliği olan "16'ncı Girne Ozanköy Pekmez Festivali" dün akşamki final gecesi ile son buldu.

11 Ekim'e kadar devam edecek olan "Girne Arkın Group Fest24" etkinlikleri ise Girne’nin birçok noktasında hayat buluyor.

Girne Amfi Tiyatro ve Ramadan Cemil Meydanı etkinliklerinin yanı sıra bu yıl ilk kez Girne Antik Liman ve yenilenen Kordonboyu’da festivale dahil oluyor. Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre tüm etkinlik biletleri için Girne Belediyesi'nin internet adresini ziyaret edebilecekleri kaydedildi. 

OZANKÖY PEKMEZ FESTİVALİ'NİN KAPANIŞ GECESİ

Festivalin üçüncü ve son gecesi, saat 19.00’da "Dance Spot Çocuk Bale Dans Gösterisi" ile başladı.

Saat 19.15’te "Pekmezli Tatlılar Yarışması"nın teslim ve değerlendirme süreci başlarken, aynı saatte Çatalköy Esentepe Belediyesi Nostalji Halk Dansları Topluluğu Sahne aldı.

19.30’da ise dünyaca ünlü Psikiyatrist Prof. Dr. Vamık Cemal Volkan’ın "Dış Dünyamıza Bakış" isimli son kitabının tanıtım ve imza etkinliği yapıldı.

19.45’te sahne alan Latin Trio Band’ın arkasından ise "Pekmezli Tatlılar Yarışması"nın sonuçları açıklandı ve saat 21.00'de ise festivalin final etkinliği olan Bora Serbülent konseri düzenlendi.

3 EYLÜL PROGRAMI
  • Saat 19.00’da Ramadan Cemil Meydanı’ndan başlayıp Liman'da sonlanacak olan kortej yürüyüşü düzenlenecek.
  • Saat 20.30’da Liman Kale Sahne’de, "The Cotton Club Dance Show" sahnelenecek.
  • Saat 21.30’da, Liman Merkez Sahne’de yer alacak "Sonare Çok Sesli Korosu" konseri ile gün son bulacak.
4 – 5 EYLÜL PROGRAMI
  • Saat 21.00'de Girne Amfi Tiyatro’da İstanbul Devlet Tiyatroları’nın sahnelediği "Hırçın Kız" isimli oyun İngilizce ve Rusça altyazılı olarak sahnelenecek.
  • 5 Eylül’ün ilk etkinliği saat 19.30'da Liman Merkez Sahne’de yer alacak olan "Give or Take" dans gösterisi olacak.
  • Saat 20.30'da yine Liman Merkez Sahne’de "Gizem Akbil ve Orkestrası" sahne alacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar