Şenkul'dan Burak Sağlam'a yardım çağrısı

8 Ekim 2024

A
A

Geçirdiği trafik kazasının ardından felç olan milli sporcu Burak Sağlam'ın tedavisi için açılan bağış kampanyasını hatırlatan Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, destek olunması çağrısı yaptı.

ZgotmplZ

Lefke'de geçirdiği trafik kazası sonrası felç olan KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu'nun milli sporcusu ve Dünya Fitness üçüncüsü Burak Sağlam'ın tedavi masrafları için bağış kampanyası başlatılmıştı. 

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Burak Sağlam için başlatılan yardım kampanyasına destek olunması için çağrıda bulundu.

Şenkul, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, "Gücümüz yettiğince bu gencimize destek olalım." dedi.

Paylaşımında, “Burak Cuma günü kök hücre tedavisini alabildi cumaya kadar tamamlayabildik. Ama iki kök hücre tedavimiz daha var. Her bir tedavimiz 15.500 dolar, 31.000 dolara ihtiyacımız var. Destek vermek ister misiniz?” diyen Şenkul, Burak Sağlam'a yapılacak bağış için belirlenen banka hesap numarasını da aktardı.

Burak Sağlam Hesap Numarası:

Ziraat Bankası Güzelyurt Şubesi - İban TR070001000862957831745001

Burak Sağlam'ın yeniden ayağa kalkabilmesi için 3 milyon 403 bin TL'ye ihtiyaç duyuluyor.

Geçtiğimiz ay başlatılan yardım kampanyası, Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu ve Cumhurbaşkanlığı tarafından yönetiliyor.

Bağışlar, kaymakamlık onaylı hesap numaralarına yapılabiliyor. Sağlam, 2019’da Monaco’da düzenlenen vücut geliştirme yarışmasında “Fitness” kategorisinde dünya üçüncülüğünü kazanmış ve polis memuru olarak görev yapıyordu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar