Bilardoda ilk Avrupa madalyasını Mustafa Alnar aldı

8 Temmuz 2024

Güncelleme: 8 Temmuz 2024

A
A

Slovenya'da düzenlenen Avrupa Bilardo Şampiyonası'nda Mustafa Alnar, 10 top disiplininde üçüncü olarak milli takım için ilk madalyayı kazandı. Kuzey Kıbrıs, Avrupa Bilardo Şampiyonası'nda ilk madalyasını elde etmiş oldu.

ZgotmplZ

Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu Milli Takımı, Slovenya'da düzenlenen Avrupa Bilardo Şampiyonası'nda aktif bir şekilde mücadele ediyor.

Mustafa Alnar, turnuvanın 10 top disiplininde üçüncü olarak milli takım için ilk madalyayı kazandı. Başarı, Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu Başkanı Levent Erboy'un liderliğinde gerçekleşti.

Podcetrtek kasabasında yapılan şampiyonada, Mustafa Alnar'ın yanı sıra Mustafa Alnar, Onuç Altur, Hüseyin Borankan gibi milli sporcular büyükler kategorisinde, Alara Gafari ise kadınlar kategorisinde mücadele etti. Ayrıca U-23 kategorisinde Salih Boztuna da ülkeyi temsil etti.

Avrupa Bilardo Şampiyonası'nın Straight Pool (14+1) disiplininde başarılı olan Mustafa Alnar, yarı finalde Alman rakibi Joshua Fıller'e karşı mücadele etti ve üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Bu başarıyla Kuzey Kıbrıs, Avrupa Bilardo Şampiyonası'nda ilk madalyasını elde etmiş oldu, sporseverleri sevince boğdu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar