Ronaldinho, KKTC Milli Takımı formasını imzaladı

6 Eylül 2024

Güncelleme: 6 Eylül 2024

A
A

KKTC’ye gelen Ronaldinho, KKTC Milli Takım formasını imzaladı. MYK Haber’in imzalattığı forma Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği yararına açık artırmaya çıkarılacak.

ZgotmplZ

Bir etkinliğe katılmak üzere dün akşam KKTC’ye gelen Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldinho Gaúcho (Ronaldo de Assis Moreira), havalimanı çıkışında kendisini bekleyenlerin imza ve özçekim (selfie) isteklerini geri çevirmedi.

Ronaldinho, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan kalkan özel uçak ile 20.15 sıralarında Ercan Uluslararası Havalimanı’na indi.

VIP salonundan ülkeye giriş yapan Brezilyalının gelişini görüntüleyen MYK Haber ekibi de, Ronaldinho’ya KKTC Milli Takım formasını imzalattı.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan MYK Yayıncılık Yönetim Kurulu Başkanı Emre Zeren Safa, dünyanın saygı duyduğu ve milyonlarca hayranı olan bir futbol yıldızının KKTC’ye gelmesinin ve KKTC Milli Takım formasını imzalamasının taşıdığı öneme dikkat çekti.

ŞAMPİYON MELEKLERİ YAŞATMA DERNEĞİ YARARINA AÇIK ARTIRMAYA SUNULACAK

Bir eşi daha olmayan ve açık artırmada satışa sunulması amacıyla imzalattıran, simgesel bir anlam taşıyan bu formadan elde edilecek gelirin, spora katkı ve gençlerin eğitim faaliyetleri için kullanılması düşüncesinde olduklarını kaydeden Safa, depremde yitirdiğimiz genç sporcularımızın anısına Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği yararına yapılacak bir açık artırma ile bu düşüncelerini gerçekleştirmek istediklerini ifade etti.

RONALDINHO BU AKŞAM CHAMADA PRESTIGE OTEL'DE OLACAK

Chamada Prestige Otel'in ev sahipliğini yaptığı, Kurban Akar ve Oğuz Ünal Kalafat'ın sahibi ve Tayyar Işıksacan’ın Genel Koordinatörü olduğu Pars Medya International organizasyonuyla bu akşam gerçekleşecek olan "International Summit Awards" gecesinde Ronaldinho onur konuğu olarak katılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar