5 kaza, 11 yaralı, 2 tutuklu

21 Ekim 2024

A
A

Bir gün içinde beş ayrı trafik kazası meydana geldi. Kazalarda 11 kişi yaralanırken, alkollü iki sürücü tutuklandı.

ZgotmplZ

Ülkede dün ve bugün meydana gelen trafik kazalarında 11 kişi yaralandı, 2 sürücü tutuklandı.

Polis Basın Bülteni'ne göre, dün Gazimağusa - Lefkoşa Anayolu'nda Korkuteli kavşağında, Korkuteli köyü yolundan ana yola diğer araçlara öncelik hakkı vermeden giren 50 EV 758 plakalı tırın şoförü Mehmet Çiftçi (E-29), süratini düşürmeden seyreden Ali Altay (E-24) yönetimindeki kamyonun sol ön kısmına çarptı.

Orta refüjde bulunan trafik tabelası ile aydınlatma direğine çarptıktan sonra, refüj üzerinden karşı şeride geçerek duran kamyon sürücüsü Ali Altay, yaralanarak kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından taburcu oldu.

ALKOLLÜ GENÇ PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPTI

Lefkoşa Ortaköy’de dün gece 183 miligram alkollü  Doğu Suyolcu (E-21) kullandığı araç ile Öğretmenler Caddesi'nde seyrederken direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki bir araca arkasından çarptı. Kaza sonucu yaralanan olmazken, sürücü Doğu Suyolcu tutuklandı. 

DİKKATSİZ SÜRÜCÜ BARİYERLERE ÇARPTI... 4 KİŞİ YARALANDI

22 yaşındaki Esad Baha Kartal (E), Girne - Güzelyurt Anayolu'nda, kullandığı salon araç ile Güzelyurt istikametine doğru seyrederken Su Piknik Alanı mevkiinde virajda direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağından çıktı ve çelik bariyerlere çarptı.

Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Esad Baha Kartal ve araçtaki yolcular Gülhan Kartal (K-56), Muhammed Ali Özaltın (E-22) ve Ökkeş Can Gocuk (E-22), Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alındı.

KAZA YAPAN ALKOLLÜ SÜRÜCÜ VE YOLCU YARALANDI

Gazimağusa'da İsmet İnönü Bulvarı üzerinde, bugün erken saatlerde seyreden 228 miligram alkollü Uvanç Recaioğlu (E-25) direksiyon hakimiyetini kaybederek, park halinde bulunan bir aracın sol ön kısmına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle geriye doğru savrulan diğer araç, gerisinde yine park halinde bulunan 34 MV 0129 plakalı kamyonet aracın arka kısmına da çarptı.

Kaza sonucu yaralanan Uvanç Recaioğlu ve araçtaki yolcu Berkan İstanbul (E-28), Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavilerinin ardından taburcu olurken, Recaioğlu tutuklandı. 

ART ARDA KARŞI ŞERİTTEN GELEN İKİ ARACA ÇARPTI... 4 YARALI

Ercan-İskele Anayolu'nda ise bu sabah seyreden Hasan Boşnak (E-78) Serdarlı Baraj Bölgesine geldiğinde, karşı istikametten gelen Derviş Ahmet Özaktaş (E-29) yönetimindeki NH 453 plakalı aracın sağ yan kısmına çarptı.

Daha sonra yoluna devam eden Boşnak, yine karşı istikametten gelen Mehmet Salih Kırmızı (E-40) yönetimindeki HY 472 plakalı aracın ön kısmına da çarptı.

Kaza sonucu yaralanan araç sürücüleri ile HY 472 plakalı araçtaki yolcu Cem Karasu (E-34), Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Polisin kazalara ilişkin soruşturması devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar