Baba-oğul, yolda yürüyen öğrenciyi darp edip soydu

Kamalı Haber, 15 Temmuz 2024

A
A

Lefkoşa'da refüjde yürüyen kişinin yanından geçerken durup araçtan inerek, onu dövüp, parmağını kıran baba-oğul, şahsın çantasındaki öğrenci kimliğini ve bin TL'sini de aldı. İki zanlıya, mahkemede soruşturma çerçevesinde iki gün tutukluluk verildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa’da meydana gelen “soygun, vahim zarar, ciddi darp" suçlarından tutuklanan M.O. ile 17 yaşındaki G.O. mahkemeye çıkarıldı. Duruşma G.O.’nun yaşının reşit olmamasından dolayı kapalı oturum olarak gerçekleştirildi. 

Mahkemede olguları aktaran polis, olayın 14 Temmuz'da saat 05.20 sıralarında Lefkoşa’da, Dr. Burhan Nalbantoğlu Caddesi üzerinde meydana geldiğini anlattı.

ARAÇTAN İNİP DARP ETTİLER

M.O. ve yanında yolcu olarak bulunan oğlu G.O. ile birlikte araç ile Gönyeli istikametine seyrederken orta refüj içerisinde yürüyen R.N.'nin yanında durup araçtan indiklerini söyleyen polis, R.N.'nin vücudunun muhtelif yerlerine el ve ayakları ile vurup ciddi şekilde darp ettikten sonra, sol el parmağının kırılmasına sebep olduklarını anlattı.

Polis, akabinde aynı kişinin el çantası içerisindeki öğrenci kimlik kartını, bin TL nakit parasını ve 200 TL değerindeki erkek parfümünü zorla alarak soygun suçunu işlediklerini söyledi. 

Yapılan soruşturma sonucu zanlıların aynı gün Lefkoşa'da tespit edilerek, tutuklandıklarını belirten polis, soruşturmanın yeni başladığını, alınması gereken ifadeler, incelenmesi gereken kamera görüntüleri olduğunu ifade ederek, zanlılar hakkında ek süre talep etti.

Mahkeme, zanlıların 2 gün süreyle tutuklu kalmalarına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar