Bugün Lefkoşa'da bazı yollar trafiğe kapalı

29 Ağustos 2024

Güncelleme: 30 Ağustos 2024

A
A

30 Ağustos Zafer Bayramı töreni nedeniyle, bugün Lefkoşa’da bazı yollar trafiğe kapalı.

ZgotmplZ MYK Haber

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında yapılacak resmi geçit töreni nedeniyle, bugün Lefkoşa’da bazı yollar trafiğe kapalı.

Saat 07.00’den itibaren Honda Trafik Işıkları Kavşağı, Altınbaş Petrol Trafik Işıkları Kavşağı ile Gönyeli Çemberi arasında kalan yol güzergahı, törenin biteceği saate kadar trafik akışına kapalı olacak.

Trafik akışı şu şekilde olacak:

  • Gazimağusa istikametinden gelip Yakın Doğu Üniversitesi’ne gitmek isteyen sürücüler için ulaşım; Lefkoşa Kuzey Çevre Yolu ile Yakın Doğu Bulvarı üzerinden sağlanacak.
  • Gazimağusa istikametinden gelip Lefkoşa şehir içine gitmek isteyen sürücüler için ulaşım; Hamitköy Çemberinden sola dönüp, Mimar Mehmet Vahip Caddesi ile Şht. İsmail Beyoğlu Caddesi üzerinden sağlanacak.
  • Gazimağusa istikametinden gelip Güzelyurt istikametine gitmek isteyen sürücüler için ulaşım; Lefkoşa Kuzey Çevre Yolu ile Gönyeli Çemberi üzerinden veya Lefkoşa’da Mehmet Akif Caddesi üzerinde bulunan Citröen Trafik Işıkları kavşağı ile Metehan-Alayköy Çevre Yolu üzerinden sağlanacak.
  • Güzelyurt istikametinden gelip Lefkoşa istikametine gitmek isteyen sürücüler için ulaşım; Alayköy-Metehan Çevre Yolu veya Gönyeli Çemberi ile Dr. Burhan Nalbantoğlu Caddesi (Devlet Hastanesi) üzerinden sağlanacak.
  • Girne istikametinden gelip Lefkoşa istikametine gitmek isteyen sürücüler için ulaşım; Girne-Lefkoşa Anayolunu kullanıp Gönyeli Çemberi ile Dr. Burhan Nalbantoğlu Caddesi (Devlet Hastanesi) üzerinden sağlanacak.

Trafik akışına engel olmamak için sürücülerin belirtilen yollar üzerine araçlarını park etmemeleri ve tören provası süresince trafik işaret ve işaretçilerine uymaları da istendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar