Çalışanın elektriğe kapılarak öldüğü otelin direktörü serbest

9 Ekim 2024

Güncelleme: 9 Ekim 2024

A
A

Girne'de bir otel çalışanının elektrik akımına kapılarak ölmesiyle ilgili aranan şirket direktörü ve sekreteri mahkemeye çıkarıldı. Direktör teminata bağlanırken, şirket sekreterine dava okundu.

ZgotmplZ MYK Haber

Girne’de bir otelde, çalışanın elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesiyle ilgili bugün Girne Kaza Mahkemesi'ne çıkarılan otel direktörü teminata bağlandı. Otel sekreterine ise dava okundu. 

Polisten verilen bilgiye göre, 29 yaşındaki Lahiru Priyadarshana Perera Kumbukage'nin (E) 28 Temmuz'daki ölümünde ihmali görülen ve aranan şirket direktörü Ö.T. F. (K-40) ve şirket sekreteri M.T. (E-65) bugün ülkeye dönüş yaptı.

Şirket sekreterine dava okunurken, şirket direktörü ise bugün Girne Kaza Mahkemesi'ne çıkarılarak, teminat şartlarını yerine getirmesi üzerine serbest bırakıldı. 

OLAYIN GEÇMİŞİ

Kumbukage, 28 Temmuz 2024’te, çalıştığı otelde elektrik akımına kapılması sonucu olay yerinde yaşamını yitirmişti.

Olayla ilgili M.Ş. "tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu ölüme sebebiyet verme" suçundan tutuklanarak mahkemeye çıkarılmış, mahkemede otelin direktörleri Ö.T.F. ve M.T. aleyhinde mahkemeden tutuklama derdest emri çıkmış, ancak her iki zanlının da yurt dışında olduğu belirtilmişti.

M.Ş.'nin ise yurt dışına çıkışı yasaklanarak 50 bin TL nakit, KKTC vatandaşı 2 kişinin imza edeceği 500’er bin TL’lik kefalet senedi imzalayarak serbest bırakılmasına emir verilmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar