"Çocuğum için yaptım"

Kamalı Haber, 27 Ağustos 2024

A
A

Değirmenlik'te çalıştığı şirkete ait paraları hesabına geçiren zanlı, şirketin zararını karşıladı, hakkındaki şikayet geri çekildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Değirmenlik'te meydana gelen "müstahdem tarafından sirkat" suçundan tutuklanan M.C.K., teminat talebiyle bugün Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Mahkemeye bilgi veren polis, 28 Kasım 2022-1 Temmuz 2024 tarihleri arasında Değirmenlik'te faaliyet gösteren Varan Gıda ve Süt Ürünleri LTD.'de dağıtımcı ve tahsildar olarak çalışan zanlının, işletmelere dağıtımını yaptıktan sonra tahsil ettiği 221 bin 772,76 TL parayı şirkete yatırmayarak sirkat ettiğini söyledi.

Polis, şikayetin 21 Ağustos tarihinde yapıldığını, zanlının aynı gün tespit edilerek, tutuklandığını belirtti.  

Zanlının iki kez mahkemeye çıkarılarak, toplam 6 gün tutukluluk emri alındığını dile getiren polis memuru, bu süre içerisinde zanlının şirketin tüm zararını karşıladığını, şikayetin geri çekildiğini belirtti.

Polis, soruşturmanın tamamlandığını, zanlının çalışma izninin bulunduğunu belirterek, teminata bağlanmasını talep etti. 

Polisin ardından söz hakkı alan zanlı, çok pişman olduğunu söyleyerek, “Çocuğum için yaptım.” dedi.

Mahkeme, zanlının yargılanıncaya kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak, 30 bin TL nakit teminat yatırması, KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin 300’er bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması ve 2 haftada bir gün polise imza vermesi şartıyla tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar