Değirmenlik yolunda çarptığı aracın sürücüsü yaralandı... Zanlı teminata bağlandı

Kamalı Haber, 1 Temmuz 2024

Güncelleme: 1 Temmuz 2024

A
A

Değirmenlik-Girne yolunda bir aracı geçmeye çalışırken, Değirmenlik'e dönmekte olan başka bir araca çarparak sürücüyü yaralayan ve maddi hasar oluşmasına neden olan zanlı, 50 bin TL teminata bağlanarak, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Değirmenlik - Girne Dağ Yolu üzerinde meydana gelen yaralanmalı kaza ile ilgili olarak tutuklanan zanlı B.S. yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede bulguları aktaran polis, 28 Haziran'da saat 08.45 raddelerinde Değirmenlik - Girne Dağ Yolu boyunca ZVF 726 plakalı araç ile Girne istikametinde seyreden zanlının, Değirmenlik kavşağına geldiğinde dikkatsiz ve süratli bir şekilde önündeki aracı sağından geçmeye çalıştığı sırada, aynı istikamete doğru seyreden ve sağa Değirmenlik'e doğru dönüşe geçen G.Ö’nün (K-56) kullandığı KB 683 plakalı araca çarptığını söyledi. 

ÇARPTIĞI ARAÇ DİREĞE, KENDİSİ LEVHAYA ÇARPTI

Çarpmanın etkisiyle ileri doğru savrulan KB 683 plakalı aracın yolun dışına çıkarak Değirmenlik Belediyesi'ne ait metal aydınlatma direğine, ZVF 726 plakalı aracın da ileri doğru savrularak yoldan çıkıp Değirmenlik Belediyesi'ne ait bilgi levhasına çarptığını mahkemeye aktaran polis, kaza sonucu yaralanan G.Ö.’nün ambulans ile kaldırıldığı hastanede, sol bacak ve ayak üzerinde sıyrık ve çekilen tomografi sonucunda boyun, sırt ve bel omur kemiklerinde kırık tespit edildiğini söyledi.

YARALANAN SÜRÜCÜ TABURCU EDİLDİ

Polis yapılan müdahalenin ardından G.Ö.’nün taburcu edildiğini ve sağlık durumunun iyiye gittiğini, ZVF 726 plakalı araçta 200 bin TL, KB 683 plakalı araçta 150 bin TL, aydınlatma direğinde 30 bin TL, tabelada ise 5 bin TL tahmini hasar oluştuğunu ve zanlının öğrenci olduğunu mahkemeye aktararak, teminat talep etti.

Mahkeme, zanlının yargılanıncaya değin yurtdışına çıkışını yasaklayarak, 50 bin TL nakit teminat yatırması ve haftada 2 gün en yakın polis karakoluna ispat-ı vücutta bulunması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar