İç çamaşırına sakladığı uyuşturucuyla yakalandı

Kamalı Haber, 24 Ağustos 2024

A
A

Metehan'da iç çamaşırına gizlediği uyuşturucu maddeyle yakalanan zanlı tutuklandı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Güney Kıbrıs’tan almış olduğu uyuşturucu madde ve puf elektronik nargilelerle ülkeye giriş yapmak isterken yakalanan H.A. bugün Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı.

Mahkemeye bilgi veren polis, “kanunsuz uyuşturucu madde (metamfetamin) ithal ve tasarrufu ile gümrüksüz mal tasarrufu” suçlaması yöneltilen zanlının, dün gece saat 23.25’te Metehan Kara Giriş Kapısı'nda yakalandığını kaydetti.

Polis, H.A.'nın kullanımındaki araçla ülkeye giriş yaptığı esnada üzerinde arama yapıldığını ve iç çamaşırında 6 gram ağırlığında "met" ve aracında gümrüğe tabi olan ve beyan edilmemiş toplam 104 adet puf sigara bulunduğunu bildirdi.

Polis suçüstü tutuklanan zanlının akabinde yapmış olduğu beyanlar olduğunu, bu beyanların teyit ve tekzip edileceğini, ayrıca konu uyuşturucu olduğu düşünülen maddelerin analize gönderileceğini belirtti.

Polis soruşturmanın henüz yeni başladığını bağlantısı olduğu ve zanlıyı yönlendirdiği düşünülen iki kişinin arandığını belirterek, tahkikatın salimen yürütüle bilmesi için zanlının ilk etapta üç gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme, zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar