"İnsanlığa, sağlığa ve bilime yaptığınız hizmetleriniz değerlidir"

24 Ekim 2024

A
A

Tatar, 45'inci Türk Ulusal Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Kongresi için gelen bin 400 doktoru ülkede görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, insanlığa, sağlığa ve bilime yaptıkları hizmetlerin değerini vurguladı.

ZgotmplZ

45'inci Türk Ulusal Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Kongresi açılış töreni yapıldı.

Girne'deki bir otelde düzenlenen kongrenin açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, bin 400’e yakın doktoru Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Cumhurbaşkanı Tatar, “İnsanlığa, sağlığa ve bilime yaptığınız hizmetleriniz değerlidir.” dedi.

Tıp doktorlarının katkılarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni tanıtmak ve güçlendirmek istediklerini söyleyen Tatar, tıpta yaşanan gelişmelere bağlı olarak sağlık turizminin de geliştiğini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Tatar, önümüzdeki yıl gerçekleşecek kongrenin yine KKTC’de yapılacak olmasının gururunu yaşadığını kaydetti.

Cumhurbaşkanı Tatar, Türkiye’de Kahramankazan'da milli savunma sanayi tesisi TUSAŞ'a düzenlenen terör saldırısını kınadı, şehitlere Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar diledi.

Pandemi döneminde Başbakan olduğunu anımsatan Tatar, ülkenin kapandığını ve sorunlara çare aranırken, Türkiye’nin ülkede acil durum hastanesi yaptığını ve aşı gönderdiğini ifade etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar