Karavan hırsızlığı: Rum zanlı 3 gün cezaevinde kalacak

Kamalı Haber, 23 Ağustos 2024

A
A

İki adet karavanın çalınmasıyla ilgili tutuklanan Rum, 3 günü aşmayan süreyle cezaevine gönderildi.

ZgotmplZ

Gönyeli ve Lefkoşa’da meydana gelen karavan hırsızlığı meselesiyle ilgili tutuklanan Kıbrıslı Rum G.S. teminat talebiyle mahkemeye çıkarıldı. 

Polis mahkemede, zanlının 9 Ağustos tarihinde Akıncılar bölgesinde aracıyla ülkeye kaçak giriş yaptığının tespit edilerek, tutuklandığını söyledi. 

13 Nisan ve 6 Ağustos tarihlerinde iki farklı Rum plaka otomobille Gönyeli ve Lefkoşa'dan iki farklı kişiye ait karavanı çalmakla suçlanıyor.

Yapılan tüm araştırmalara rağmen Nisan ayında çalınan karavanın bulunamadığını söyleyen polis, 6 Ağustos’ta çalınan karavanın ise Akıncılar’da tespit edildiğini açıkladı.  

Polis, zanlının 17 Eylül 2021’de ülkeye yasal girişinin olduğunu, bu tarihten sonra iki ayrı araçla ülkeye yasa dışı yollardan giriş-çıkış yaptığının belirlendiğini açıkladı. 

Zanlının 14 Ağustos’ta hücrede olduğu esnada fenalaşarak hastaneye kaldırıldığını ve gıyabında 8 gün ek tutukluluk emri alındığını kaydeden polis memuru, soruşturmanın tamamlandığını belirerek, zanlının 3 günü aşmayacak süreyle cezaevine gönderilmesini talep etti.

Zanlının avukatı ise müvekkilinin doktor kontrolünden geçirilmesini talep etti.

Yargıç, zanlının 3 günü aşmayacak süreyle cezaevine gönderilmesine ve ayrıca doktor kontrolünden geçirilmesine emir verdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar