Karavandaki gaz kaçağından çıkan yangından 4 araç etkilendi

4 Haziran 2024

Güncelleme: 5 Haziran 2024

A
A

Gazimağusa'da karavanın gazlı ocağını yakmaya çalışırken gaz kaçağı nedeniyle yangın çıktı, yangın, çevredeki diğer araçlara da sıçrayarak toplamda dört araca daha zarar verdi.

ZgotmplZ

Gazimağusa’da gaz kaçağı bir karavanda yangına neden oldu, büyüyen yangın diğer araçlara da sıçrayarak 4 araca daha zarar verdi.

Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklamaya göre, olay bugün saat 11.00 sıralarında 15 Ağustos Bulvarı'ndaki tır parkının arkasında gerçekleşti. Taşkın Gümüştaş, muhafaza etmesi için başka bir şahıs tarafından bırakılan motorsuz karavanın gazlı ocağını yakmaya çalışırken, muhtemelen karavan içinde biriken gaz kaçağının alevlenmesi sonucu yangın çıktı.

Yangın, karavanın havalandırmasından dışarıya sıçrayarak kuru otları tutuşturdu ve hızla yayıldı. Bu yangın sonucunda, aynı arazide bulunan Şaban Uyar’a ait karavan ve Fevzi Kumsal’a ait AS 562 plakalı kamyonet tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi. Mehmet Serdar’a ait karavanın sağ yan kısmında bulunan plastik pencere ve çamurluk eridi, Ali Soyel’e ait karavanın arka kısmı ve arka camı ise ısıdan zarar gördü. Ayrıca yangında arazi içerisindeki beş okaliptüs ağacı da kısmen yandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar