Köpeğe tekme attı... Kendisini uyaran polise arkadaşlarıyla saldırdı

7 Eylül 2024

Güncelleme: 7 Eylül 2024

A
A

Girne'de kontrol amaçlı durdurulan motosiklet sürücüsü, bir köpeğe tekme attığı için kendisini uyaran polisleri iki arkadaşıyla birlikte darp etti. Üç kişi tutuklandı.

ZgotmplZ

Girne’de, polis ekipleri tarafından durdurulan motosiklet sürücüsü, kask takmama suçundan rapor edileceği sırada bir köpeğe tekme atması nedeniyle kendisini uyaran polislere küfür ederek, polisleri darp etti.

Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre, Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde, önceki gün saat 10.00 sıralarında, 59 yaşındaki motosiklet sürücüsü V.S.F. (E) Girne Polis Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından kontrol maksatlı durduruldu.

Koruyucu başlık takmadan motosiklet kullanmak suçundan rapor edileceği sırada, olay yerinde bulunan köpeğe tekme attığı gerekçesiyle kendisini uyaran polislere küfür eden sürücü, arkadaşları M.Ş.(E-62) ve O.C.(K-58) ile bir taraf olup, görevli iki polis memurunun vücudunun muhtelif yerlerine gelişigüzel vurmak suretiyle polisleri darp ederek, görevlerinden men edip, yüksek sesle bağırıp çağırarak da çevreye rahatsızlık verdi.

Bahse konu üç şahıs tutuklandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar