Küçük, safını neden Taçoy'dan yana seçti?

2 Eylül 2024

A
A

UBP Girne Milletvekili Küçük, 21 Eylül'deki kurultayda Hasan Taçoy'a desteğinin arkasında yatan sebepleri anlattı.

ZgotmplZ

Ulusal Birlik Partisi (UBP) 21 Eylül'de genel başkanlık seçimine hazırlanırken, milletvekilleri de taraflarını seçmeye başladı.

UBP Girne Milletvekili Hasan Küçük, başkan adaylarından Hasan Taçoy'a desteğini ilan eden 4 vekilden biri oldu.

Küçük, Taçoy'a desteğinin arkasında yatan sebepleri Ada TV’de katıldığı Nupelda Karabuğday'ın programında anlattı.

Haşan Küçük, UBP’de siyasi dönüşüme ihtiyaç duyulduğunu, yaptıkları istişareler doğrultusunda bu sonuca vardıklarını söyledi.

Küçük, dijital ekonominin tüm disiplinleri etkisi altığına aldığı bir dönemde fikirlerin daha çok tartışıldığı ve ortak paydada buluşulacak bir Ulusal Birlik Partisi'ne ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.

UBP Milletvekili Küçük, siyasi iradenin gerekenin tepkiyi koymadığını, yaşanan olayların kendileri açısından sürpriz olmadığını söyledi.

Hasan Küçük, partiyi bölme parçalama çabası içerisinde olanların beyhude bir girişim içerisinde olduğunu, kimsenin UBP’yi bölemeyeceğini, bu düşünce içerisinde olanların başarılı olamayacağını kaydetti.

Eğitimde reformdan öte topyekûn seferberliğe ihtiyaç olduğunu söyleyen Küçük, eğitimin siyaset üstü bir konuma taşınması gerektiğini ifade etti.

Yükseköğrenimde gelirlerin düşmesinin gelecekte rasyonel olarak ekonomiyi etkileyeceğini belirten Küçük, kavgaya girmeden gerçekleri söylemeye devam edeceğini, sorunları kabullenerek çözebileceklerini ifade etti.

Tek gailesinin çocukların geleceği olduğunu belirten Küçük, 21 Eylül sonrası 25 yeni okul için kampanya başlatacaklarını ve eğitimi daha konforlu, kaliteli seviyeye çıkaracaklarını belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar