Mustafa Akıncı hastaneye kaldırıldı... Dinçyürek: Sağlık durumu iyi

31 Ağustos 2024

Güncelleme: 31 Ağustos 2024

A
A

Rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 4’üncü Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın, yapılan tetkikler sonucu ciddi bir durumu olmadığı öğrenildi.

ZgotmplZ

4’üncü Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, yaşadığı rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırıldı.

Mustafa Akıncı, Gazimağusa bölgesinde bulunun bir otelde aniden rahatsızlanarak ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Baygınlık geçirdiği ve yapılan tetkikler sonucunda ciddi bir durumunun olmadığı öğrenilen Akıncı’nın, hastanede 24 saat müşahede altında tutulacağı bildirildi.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, rahatsızlanarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 4. Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın sağlık durumu ile ilgili Gazimağusa Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Eyüp Göksu’yu arayarak bilgi aldı.

Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Akıncı'nın sağlık durumunda ciddi bir sorun olmadığı bilgisini alan Cumhurbaşkanı Tatar, Mustafa Akıncı ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başbakan Ünal Üstel de Mustafa Akıncı için sosyal medya hesabından mesaj yayımlayarak, "4'üncü Cumhurbaşkanı Sayın Mustafa Akıncı’ya geçirmiş olduğu ani rahatsızlık nedeniyle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." dedi.

Konu bilgisine gelir gelmez, 4'üncü Cumhurbaşkanı Sayın Mustafa Akıncı’nın sağlık durumunu Sağlık Bakanı aracılığı ile takibe devam ettiğini belirten Üstel, "Sayın 4'üncü Cumhurbaşkanı’nın en erken sürede sağlığına yeniden kavuşacağına duyduğum inançla, kendisine bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi sunuyor acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

DİNÇYÜREK AÇIKLAMA YAPTI

Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, 4'üncü Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya ilişkin açıklama yaparak, Akıncı'nın genel sağlık durumunun iyi olduğunu müşahede altında tutulduğunu söyledi.

TAK muhabirine açıklama yapan Dinçyürek, Mustafa Akıncı'nın bugün bazı şikayetlerle Gazimağusa Devlet Hastanesi acil servisine başvurduğunu belirtti.

Gerekli ileri tetkikler yapılarak, uzman doktorların da görüşleri doğrultusunda Akıncı'nın tedavisine başlandığını kaydeden Dinçyürek, Akıncı'nın gözetim altında olduğunu ifade etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar