Park ederken duvara çarptı... Araçtaki bebeğin kafatası çatladı

16 Eylül 2024

Güncelleme: 16 Eylül 2024

A
A

Park ederken duvara çarpan sürücü ile araçtaki 4 yolcu yaralandı. Kazada yaralanan 1 yaşındaki Ahmet Öztürk'ün kafatasında çatlak tespit edildi.

ZgotmplZ MYK Haber

Lefkoşa'da park etmeye çalışırken apartmanın çevre duvarına çarpan sürücü, araçta biri bebek ve biri de çocuk olmak üzere, dört kişinin yaralanmasına neden oldu. Yaralanan bir yaşındaki bebeğin kafatasında çatlak meydana geldi.

Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre, Lefkoşa’da Meltem Sokak üzerinde dün saat 10.30 sıralarında, 36 yaşındaki Seyhan Öztürk (K) LU 178 plakalı araçla bir apartmanın araç park yerine girdikten sonra, aracını park etmeye çalışırken, aracın ön kısmı ile apartmanın çevre duvarına çarptı.

BEŞ YARALININ BİRİ BEBEK

Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü ile araçtaki 8 yaşındaki Ali Mehmet Öztürk, 1 yaşındaki Ahmet Öztürk, 69 yaşındaki Ali Öztürk (E) ve 74 yaşındaki Mahinur Öztürk (K) Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

1 yaşındaki bebek Ahmet Öztürk kafatasında çatlak teşhisi ile Beyin Cerrahi Servisinde müşahede altına alınırken, diğer yaralılar ise taburcu oldu.

Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar