Satmak amacıyla Güney'den kokain getirdi

Kamalı Haber, 18 Temmuz 2024

Güncelleme: 18 Temmuz 2024

A
A

Metehan Sınır Kapısı'ndan üzerinde 20 gram uyuşturucu madde ile geçerken yakalanan zanlı, ifadesinde maddeyi Güney'deki bir şahıstan satmak amacıyla aldığını söyledi. Mahkeme, zanlıya bir gün tutukluluk verdi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Metehan Sınır Kapısından Güney Kıbrıs’tan Kuzey Kıbrıs’a geçen H.M.’nin üzerinde yapılan aramada 20 gram kokain türü uyuşturucu madde ele geçirildi. Tutuklanan zanlı Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Polis, 17 Temmuz 2024 tarihinde, Güney Kıbrıs’tan, Lefkoşa’da bulunan Metehan Sınır Kapısı üzerinden Kuzey Kıbrıs’a geçen zanlının aracının durdurulup arama yapılarak, pantolonunun cebinde 20 gram kokain türü uyuşturucu madde ele geçirildiğini ve tutuklandığını açıkladı.

Sorgulanan zanlının, ifadesinde uyuşturucu maddeyi Güney Kıbrıs’tan aranan bir şahıstan satmak amacıyla bin 500 euroya aldığını söylediğini aktaran polis, uyuşturucu maddenin analize gönderileceğini ve ifadesinin araştırılacağını, bu nedenle ilk etapta bir gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme, talebi onayladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar