Satmak için Güney'den uyuşturucu getirdi

Kamalı Haber, 21 Ağustos 2024

A
A

Sınırdan geçerken üzerinde uyuşturucu bulunan zanlı, 7 gün daha tutuklu kalacak.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa Metehan Kara Giriş Kapısı'ndan giriş yapmak isterken tasarrufunda uyuşturucu madde ile tespit edilerek tutuklanan zanlı A.K. yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemeye bilgi veren polis, zanlının “kanunsuz uyuşturucu madde (metamfetamin ve hintkeneviri) ithal, tasarruf” suçlarına methaldar olduğunu belirtti. 

17 Ağustos 2024 tarihinde saat 16.15’te Metehan Kara Giriş Kapısı'ndan KKTC'ye giriş yapan zanlının şortunun cebinde yaklaşık 10 gram ağırlığında metamfetamine ve yarım gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeler bulunarak emare olarak alınıp tutuklandığını aktaran polis, akabinde zanlının itiraf nitelikli gönüllü ifade verdiğini, ifadesinde konu maddelerden hintkenevirini kendi kullanımı için metamfetamini ise müşteri bulması durumunda satmak için aldığını itiraf ettiğini söyledi. 

Polis zanlının vermiş olduğu ifadesinin teyit ve tekzibinin sürdüğünü, emare uyuşturucuların analize gönderildiğini, sonuçların belirterek, zanlının 7 gün daha tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme, talebi onayladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar